Χάρηκε μόνο για τη νίκη

Η ΑΕΚ δεν άρεσε το απόγευμα του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ (ως τυπικά φιλοξενούμενη) με τον Ηλυσιακό, αλλά κατάφερε τουλάχιστον να πάρει το τρίποντο και αυτό χάρη σε ένα γκολ του 18χρονου Τσεβά, που αποδείχθηκε για τον Δέλλα χρυσή αλλαγή. Ο νεαρός μπήκε στο 79′ και στο 81′ έπιασε ωραία κεφαλιά, ύστερα από κόρνερ του Γροντή, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του ανίκητου έως εκείνο το λεπτό Νικολάου, που είχε μια πάρα πολύ καλή εμφάνιση, πρωταγωνιστώντας στο δεύτερο ημίχρονο για την ομάδα του.

Αξιο αναφοράς επίσης από το προχθεσινό ματς είναι ότι διεξήχθη υπό το βλέμμα του πρώην μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΚ Πέτρου Παππά (παρακολούθησε από τα μπουθ του ΟΑΚΑ το παιχνίδι παρέα με τον Δημήτρη Μελισσανίδη), με πολλούς στο «κιτρινόμαυρο» περιβάλλον να συνδέουν την παρουσία του στο γήπεδο με μια πιθανή νέα δραστηριοποίησή του στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Σημειώνουμε ότι ήδη ο επιχειρηματίας στηρίζει τον Μελισσανίδη στη Δικέφαλος 1924 για την «Αγια-Σοφιά».

«Ημασταν μπλοκαρισμένοι στο μυαλό, όχι στα πόδια» ήταν το σχόλιο του Δέλλα μετά το ματς, συμπληρώνοντας: «Θα πρέπει να δούμε πώς δεν θα έχουμε διακυμάνσεις στην απόδοσή μας». Οι παίκτες του Ηλυσιακού αποθεώθηκαν στο φινάλε από τους σχεδόν 500 οπαδούς τους που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ και το άξιζαν, καθώς έκλεισαν άψογα τους διαδρόμους στους «κιτρινόμαυρους», και μάλιστα στο πρώτο μέρος έχασαν και καλές ευκαιρίες για να πάρουν κεφάλι στο σκορ. Η μεγάλη τους φάση πάντως ήρθε στο 46′, όταν σε παράλληλη μπαλιά ο Κάμπας είχε δοκάρι εξ επαφής!

Οι παίκτες του Δέλλα ήταν κακοί στο πρώτο μέρος, ανέβηκαν μετά το 60′, αλλά γενικότερα η εμφάνισή τους προβλημάτισε.

Ο διαιτητής Τσουκαλάς στο 87’ απέβαλε από τον πάγκο του Ηλυσιακού τον προπονητή της ομάδας Παπασπύρο.

Σκόρερ: Τσεβάς (81′).

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Δ. Παπασπύρου): Νικολάου, Μητσόπουλος, Ιωαννίδης, Σίσκος, Καραπιπέρης, Αμανατίδης, Φλέγκας (84’ Μασούρας), Στρατάκης, Τζώρτζης (80’ Κωνσταντίνου), Κολοβός (59’ Φίπε), Κάμπας.

ΑΕΚ (Τ. Δέλλας): Βούρας, Αργυρίου (79’ Τσεβάς), Πεταυράκης, Τσιρίλο, Σταθάκης, Γεωργέας, Κορδέρο, Πλατέλλας, Ανάκογλου (87’ Ρόβας), Πόποβιτς (54’ Γροντής), Ντακόλ.

*Τα υπόλοιπα αποτελέσματα του ομίλου της ΑΕΚ: Α.Ο. Περιστερίου – Αγιος Νικόλαος 2-1, Θύελλα Ραφήνας – Ηρόδοτος 1-2, ΠΑΟ Κρουσώνα – Περαμαϊκός 1-1, Κηφησιά – Ερμής Ζωνιανών 2-2, Κυανός Αστέρας Βάρης – Αιγάλεω 2-0, Μανδραϊκός – Τριγλία Ραφήνας 1-1. Ρεπό είχε ο Πανναξιακός.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα