Βαμβακούλας στο κάμπινγκ

Γκολ θα βάλει στην τηλεθέαση ο Νίκος Βαμβακούλας! «Με τα παντελόνια κάτω» θα βρεθεί ο αγαπημένος πρώην ποδοσφαιριστής, όπως επίσης οι δημοσιογράφοι Δημήτρης Καμπουράκης, Γιώργος Οικονομέας και οι ηθοποιοί Θανάσης Βισκαδουράκης, Δημήτρης Καμπόλης και Γιώργος Παράσχος.

Τα πάνω-κάτω θα έρθουν στο κάμπινγκ του Mega, καθώς ο σκηνοθέτης Βασίλης Θωμόπουλος θα βάλει τους ήρωές του σε φοβερές περιπέτειες. Απόψε στις 22.30 θα γίνει μεγάλο ματς! Οι ένοικοι του κάμπινγκ θα προκληθούν και θα εμπλακούν σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα με αντιπάλους τους Τούρκους τουρίστες.
Ελλάδα – Τουρκία, λοιπόν, και σε αυτόν τον κρίσιμο αγώνα δεν θα μπορούσαν να μην έχουν οι αγαπημένοι μας ήρωες ένα προπονητή με ιστορία. Γι’ αυτό καλούν τον Νίκο Βαμβακούλα, για να τους οδηγήσει πιο γρήγορα στο γκολ.

Ο Νίκος Βαμβακούλας δέχθηκε με πολλή χαρά να πάρει μέρος στη σειρά, καθώς τη βλέπει κάθε Δευτέρα βράδυ και είναι από τις αγαπημένες του. Στην τούρκικη ομάδα θα ηγείται το μοντέλο Γιώργος Παράσχος, που θα υποδυθεί τον Τούρκο Μουράτ, έναν σκληρό γόη.

Αλλά τα κωμικοτραγικά γεγονότα δεν σταματούν εδώ. Την επόμενη Δευτέρα η Πηνελόπη Πιτσούλη και ο Ρένος Χαραλαμπίδης θα φτάσουν μέχρι τον Δημήτρη Καμπουράκη και τον Γιώργο Οικονομέα.

Ο σκηνοθέτης Βασίλης Θωμόπουλος μας αποκαλύπτει: «Στυγνοί εγκληματίες ξεχνάνε στο ταξί της Βάσως (Πηνελόπη Πιτσούλη) τα λεφτά μιας ληστεία και γυρίζουν στο κάμπινγκ για τα πάρουν πίσω. Πιάνουν την κακομοίρα τη Βάσω και την κάνουν μαύρη στο ξύλο. Τους ληστές θα υποδυθούν ο Θανάσης Βισκαδουράκης και ο Δημήτρης Καμπόλης. Στο επεισόδιο εμπλέκεται και ο βαρόνος του κάμπινγκ Ρένος Χαραλαμπίδης, έπειτα από ένα άγριο κυνηγητό με τους εγκληματίες και με τη συνδρομή της Αστυνομίας. Υστερα από έντονη καταδίωξη και ένα τροχαίο ατύχημα, οι ήρωες του κάμπινγκ καταλήγουν… πρώτο θέμα στα δελτία.
Η ιστορία γίνεται πρωτοσέλιδο στις εφημερίδες και τη διαβάζουν και τη σχολιάζουν ο Γιώργος Οικονομέας και ο Δημήτρης Καμπουράκης στην «Κοινωνία ώρα Mega».

Ομως, πώς αποδέχθηκε αυτήν την πρόταση του γκεστ το γνωστό δημοσιογραφικό δίδυμο; Ο Βασίλης Θωμόπουλος τονίζει: «Με μεγάλη χαρά. Και είναι προς τιμήν τους, γιατί το γύρισμα έγινε μετά το τέλος της εκπομπής τους, όταν έπρεπε να ετοιμαστούν για τη σύσκεψη της επόμενης εκπομπής και καθυστέρησαν για χάρη μας. Από την πείρα μου ξέρω ότι σπάνια δέχονται οι ενημερωτικές εκπομπές να βοηθήσουν τα σίριαλ λόγω φόρτου εργασίας. Ωστόσο, ο Δημήτρης Καμπουράκης και ο Γιώργος Οικονομέας μάς είχαν βοηθήσει και στο πρώτο επεισόδιο της σειράς, όταν και πάλι είχε γίνει πρωτοσέλιδο η είδηση ότι Ελληνες λόγω της κρίσης μένουν πλέον σε κάμπινγκ».

H «δημοκρατία» επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο Γιώργο Οικονομέα, ο οποίος μας είπε: «Γνωρίζω ότι η σειρά και λόγω της οικονομικής κρίσης αρέσει πολύ στους Ελληνες τηλεθεατές, γιατί είναι συνυφασμένη με όσα περνάμε σήμερα. Με χαρά δεχθήκαμε να βοηθήσουμε ο Δημήτρης Καμπουράκης και εγώ. Εύχομαι να γίνονται τηλεοπτικές παραγωγές, γιατί τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα στα τηλεοπτικά κανάλια και πρέπει να συνεχίσει να υπάρχει δουλειά για όλους».

Χριστούγεννα (μόνο) με «Κλεμμένα όνειρα» στο MEGA

Η σειρά «Με τα παντελόνια κάτω» δεν θα ντυθεί χριστουγεννιάτικα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το Mega θα κάνει Χριστούγεννα μόνο με τα «Κλεμμένα όνειρα», τα οποία προλαβαίνουν λόγω καθημερινών γυρισμάτων να «στολιστούν» στο πνεύμα των ημερών. Χωρίς στολίδια και χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα θα κυλήσουν οι σειρές «Βασιλιάδες» και «Το σπίτι της Εμμας», αφού τα επεισόδια στην πρώτη σειρά είχαν γυριστεί παλιότερα, ενώ στη δεύτερη ξεκινούν πάλι γυρίσματα μετά τα Φώτα.

Μαρία Ανδρέου

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα