«Ο φάκελος δεν έχει αποδείξεις»

Εμφανώς ενοχλημένοι, όπως προκύπτει από τις συζητήσεις που γίνονται από το βράδυ της Κυριακής στην ΠΑΕ, είναι στον Παναθηναϊκό με το θέμα που -όπως υποστηρίζουν- είδε… ξαφνικά το φως της δημοσιότητας για πιθανή χειραγώγηση του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στο «πράσινο» στρατόπεδο δεν έχουν καμία απολύτως ενημέρωση και λένε ότι έχουν δικαίωμα να υποψιάζονται ότι αυτή η «αποκάλυψη» παρασκηνιακά μπορεί να συνδεθεί και με την προσφυγή του Παναθηναϊκού, μαζί με τον ΠΑΟΚ, στα πολιτικά δικαστήρια. 

Ο αντιπρόεδρος των «πρασίνων» Βασίλης Κωνσταντίνου μίλησε χθες στη «δημοκρατία»: «Είναι αστείο να συζητάμε τέτοια θέματα που βγαίνουν στη δημοσιότητα και είναι προφανές τι στόχο έχουν. Είναι δυνατόν να παίξεις όλα τα λεφτά σου στο 89′ ότι στο 92′ θα μπει γκολ; Δεν είναι καν άξιο λόγου αυτό το θέμα, το οποίο ούτε νομικά μπορεί να σταθεί».

Από την πλευρά της ΕΠΟ, ο πρόεδρός της, Γιώργος Σαρρής, μιλώντας επίσης στη «δημοκρατία», χαρακτήρισε τον θόρυβο αδικαιολόγητο: «Τα στοιχεία που δόθηκαν από την εταιρία με την οποία συνεργάζεται η UEFA δεν αποτελούν απόδειξη ότι το ματς του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα ήταν στημένο. Προφανώς υπάρχουν κάποια στοιχεία στον φάκελο, όμως δεν πρέπει να γίνεται τέτοιος ντόρος, γιατί δυσφημείται το ποδόσφαιρο. Από εδώ και πέρα είναι θέμα εισαγγελέα» δήλωσε, συμπληρώνοντας: «Αυτά γίνονται σε όλες τις ομοσπονδίες του κόσμου. Το θέμα πήρε δημοσιότητα επειδή εμπλέκεται μεγάλη ομάδα. Μέχρι να τελειώσει η υπόθεση, δεν πρέπει να λέμε τίποτα. Η ένστασή μου είναι ότι δίνεται δημοσιότητα. Ο ρόλος της ΕΠΟ είναι αυτά τα στοιχεία να πάνε στις αρμόδιες Αρχές». 

Εν τω μεταξύ, επιβαρυντικό για τον Παναθηναϊκό είναι το φύλλο αγώνα του Ζαχαριάδη για το ματς με τον Απόλλωνα, στο οποίο αναφέρει την τρίλεπτη διακοπή λόγω ρίψης αντικειμένων από τους οπαδούς του «τριφυλλιού» και ότι ο Αναστασίου επιτέθηκε φραστικά στον διαιτητή στα αποδυτήρια. Ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει με αποκλεισμό της έδρας και ο Αναστασίου με αποβολή από τον πάγκο.

Στα αγωνιστικά, το βάρος πέφτει στην αναμέτρηση Κυπέλλου με τον Ηρακλή Ψαχνών την Πέμπτη, με τον Αναστασίου να  ετοιμάζεται να στείλει μηνύματα με τις επιλογές παικτών, καθώς είναι εξοργισμένος με τη συμπεριφορά τους κόντρα στον Απόλλωνα. Ο Πράνιτς θα απουσιάσει λόγω τιμωρίας με τον Λεβαδειακό. 

Αντώνης Κατσαρός

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα