Νέο μπαράζ επιθέσεων παρά τις «γαλάζιες» ασκήσεις ισορροπίας!

Σε κλίμα ήρεμο και με το ενδιαφέρον να στρέφεται στη σημερινή ψηφοφορία διεξήχθη η χθεσινή προτελευταία ημέρα συζήτησης του Προϋπολογισμού στη Βουλή, χωρίς πάντως να εκλείψουν και πάλι οι φωνές κατά του υπουργού Οικονομικών. Οπως, για παράδειγμα, το άδειασμα που έγινε στον κ. Στουρνάρα από τον υπουργό Πολιτισμού Πάνο Παναγιωτόπουλο. «Είναι αλήθεια ότι ο σφυγμός της καθημερινής ζωής δεν διαμορφώνεται με βάση τους μέσους όρους» ήταν το καρφί του υπουργού Πολιτισμού, που έσπευσε όμως να προσθέσει ότι είναι άδικο να προσωποποιείται η συζήτηση για τον φόρο ακινήτων.

«Κλίμα οργής»

Σφοδρότατη επίθεση στον Γιάννη Στουρνάρα εξαπέλυσε όμως και ο βουλευτής Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας Μανώλης Κόνσολας μετά τη μέσω συνέντευξης σε ξένη εφημερίδα προαναγγελία του υπουργού Οικονομικών για κατάργηση των μειωμένων συντελεστών στα νησιά. «Αυτά που φέρεται ότι είπε ο κ. Στουρνάρας προκαλούν κλίμα οργής και αναστάτωσης στα νησιά. Εγώ δεν μπορώ να συμπράξω σε αυτό το πράγμα» είπε ο κ. Κόνσολας. Τη φωτιά έσβησε ο υφυπουργός Οικονομικών Γ. Μαυραγάνης, λέγοντας ότι δεν πρόκειται να αλλάξει το καθεστώς.
   

Αίσθηση ωστόσο προκάλεσε και το γεγονός ότι σε μια απόπειρα εξισορρόπησης η ηγεσία της «γαλάζιας» Κ.Ο. προώθησε χθες στο βήμα βουλευτές φίλα προσκείμενους στο περιβάλλον Στουρνάρα και στη μνημονιακή πολιτική. «Την τάση κάποιων συναδέλφων να βάλουν κατά του συγκεκριμένου προσώπου δεν την καταλαβαίνω» είπε ο Β. Κικίλιας, ενώ ο Μάξιμος Σενετάκης είπε: «Δεν διέλυσε το Μνημόνιο τη χώρα. Επειδή υπήρχε η διάλυση ήρθε το Μνημόνιο».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα