Ευάλωτη στην άμυνα

Η ΑΕΚ έχει δεχτεί μόνο τέσσερα γκολ σε όλη τη σεζόν, αλλά τα τρία ήταν συνεχόμενα (με ΠΑΟ Κρούσωνα, Αστέρα Βάρης και Ηρόδοτο) έχουν καθίσει άσχημα στον Τραϊανό Δέλλα. Ο τεχνικός της «Ενωσης» ανησυχεί όχι για τα δύο τέρματα, αλλά για τα διαστήματα μπλακάουτ που παθαίνει η ομάδα του στα τελευταία παιχνίδια.

Αύριο με τον Αστέρα Βάρης στο Ολυμπιακό Στάδιο για το Κύπελλο Γ’ Εθνικής (14.30) οι «κιτρινόμαυροι» θα έχουν την ευκαιρία να δείξουν ένα βελτιωμένο πρόσωπο σε όλες τις γραμμές, αλλά ο Δέλλας θα κοιτάζει την άμυνα. Αλλωστε, από αυτόν τον αντίπαλο δέχτηκε το ένα από τα τέσσερα φετινά της γκολ η ΑΕΚ, εκτός έδρας, πριν από μία εβδομάδα, για το πρωτάθλημα.

Η «Ενωση» θα έχει, επίσης, την ευκαιρία για ένα ξέσπασμα κόντρα στον Αστέρα, αφού από αυτή την ισοπαλία (1-1) ξεκίνησε μία εβδομάδα γκρίνιας τόσο για την απώλεια δύο βαθμών όσο και για τις τελευταίες εμφανίσεις της ομάδας. Ακόμα και η νίκη στην Κρήτη επί του Ηροδότου δεν έφτασε για να καταλαγιάσει ο θόρυβος στις τάξεις της ομάδας, αλλά φαίνεται ότι η καταιγίδα έχει περάσει.

Αλλωστε η ΑΕΚ βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και, παρά την πίεση που εξακολουθούν να νιώθουν οι παίκτες της, είναι πολύ ευκολότερο να παίζουν με οποιονδήποτε αντίπαλο στο Ολυμπιακό Στάδιο απ’ ό,τι εκτός έδρας. Ο Δέλλας λογικά θα έχει στη διάθεσή του τον Ανάκογλου που μέχρι χθες ήταν αμφίβολος, αλλά όχι και τον Τσιρίλο, που συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα.

Σε ένα άλλο πολύ σημαντικό μέτωπο, αυτό του γηπέδου, ο Δημήτρης Μελισσανίδης ελέγχει τις εξελίξεις. Το αφεντικό της ΑΕΚ ενημερώνεται για όλα όσα αφορούν στην κατασκευή της «Αγια-Σοφιάς», με στόχο να τρέξει όσο το δυνατόν ταχύτερα το project. Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται τώρα στις κυκλοφοριακές και περιβαλλοντικές μελέτες του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας και της ΑΕΚ, που λογικά θα ενοποιηθούν και θα περάσουν από έγκριση στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο. Προβλήματα δεν έχουν εντοπιστεί ως τώρα, ενώ δεν αναμένεται να υπάρξουν ούτε ενστάσεις αφού άνθρωποι της ΑΕΚ θα δώσουν όλες τις απαντήσεις στους συμβούλους.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα