ΠΑΣΟΚ: Ερανος για τους μισθούς των υπαλλήλων!

Στην απόλυτη διάλυση οδηγείται το ΠΑΣΟΚ που, εκτός από τις έντονες πολιτικές διαφωνίες μεταξύ των στελεχών του, έχει να αντιμετωπίσει πλέον και την οικονομική κατάρρευση. Χαρακτηριστική η χθεσινή αποκάλυψη του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών Λεωνίδα Γρηγοράκου στο Mega, ότι «με έρανο μαζέψαμε λεφτά για να πληρωθούν οι υπάλληλοι του ΠΑΣΟΚ». Οπως είπε, τους τελευταίους μήνες οι βουλευτές δίνουν 700 με 800 ευρώ μηνιαίως για την κάλυψη των αναγκών του κόμματος και αυτές τις ήμερες τούς ζητήθηκε να δώσουν περισσότερα, «για να καλυφθεί το δώρο των παιδιών που δουλεύουν στο ΠΑΣΟΚ». Την άθλια οικονομική κατάσταση του κόμματος, άλλωστε, είχε περιγράψει προχθές, μιλώντας στην Κεντρική Επιτροπή, και ο διευθυντής του Νίκος Σαλαγιάννης. Οι δανειακές υποχρεώσεις του ΠΑΣΟΚ για το 2014 ανέρχονται στα 12.000.000 ευρώ, ενώ η κρατική χρηματοδότηση είναι 2.600.000 ευρώ. Ενδεικτικό της κατάστασης είναι και το γεγονός ότι και οι τοπικές οργανώσεις δεν χρηματοδοτούνται από το κεντρικό ταμείο του κόμματος, αλλά από εισφορές των «πράσινων» στελεχών.



Την ίδια στιγμή στην Ιπποκράτους επιχειρούν να μαζέψουν τα συντρίμμια τους από την προχθεσινή θυελλώδη συνεδρίαση. Δημοσκοπικά το κόμμα παραπαίει και έχει χάσει κάθε έρεισμα στην κοινωνία, ο Ευάγγελος Βενιζέλος επιχειρεί μάταια να επιβιώσει πολιτικά και κάθε στέλεχος χαράσσει τη δική του γραμμή. «Υπάρχουν προσωπικές στρατηγικές και δεν είναι η πρώτη φορά που σε ένα κόμμα υπάρχουν αυτές» ομολόγησε, μιλώντας στο «Βήμα» ο Θάνος Μωραΐτης, τονίζοντας την ανάγκη το ΠΑΣΟΚ «να βρει το αφήγημά του, με ποιους θα πάμε μαζί και ποιους θα αφήσουμε πίσω».

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα