Από το 2009 ως και το 2012 ο Σπύρος Σούλης αναλάμβανε μέσα σε λίγες ημέρες με τα κατάλληλα κατασκευαστικά συνεργεία να μεταμορφώσει τα σπίτια των τηλεθεατών στον ΑΝΤ1. Και όλα αυτά «Με το δεξί»! Οι σπουδές του στην αρχιτεκτονική στο Λονδίνο φάνηκαν χρήσιμες σε πολλούς ανθρώπους.
Τώρα όμως ήρθε η στιγμή να τον δούμε σε μια άλλη πτυχή της προσωπικότητάς του,
πιο σκληρή και περιπετειώδη. Μια πλευρά της βέβαια την είχαμε γνωρίσει το 2003, όταν ο Σπύρος Σούλης πήρε μέρος ως παίκτης στο πρώτο «Survivor» του Μega και επιβίωσε μια χαρά.
Ο παρουσιαστής λοιπόν από την άνοιξη θα αιωρείται πάνω σε στύλους της ΔΕΗ, θα πιλοτάρει αεροπλάνα, θα καθαρίζει τζάμια σε ουρανοξύστες, θα αρμέγει αγελάδες και θα ιππεύει άλογα. Με λίγα λόγια, θα κάνει όλες τις «Εxtreme jobs».
Το πρόγραμμα
Αρχές Μαρτίου και το κανάλι του Αμαρουσίου θα φιλοξενήσει ένα από τα πιο δημοφιλή τηλεοπτικά προγράμματα στην Αυστραλία, στην Αμερική και στον Καναδά.
Μέσα από αυτό το πρωτότυπο ριάλιτι θα απαντηθούν πολλά ερωτήματα…
Πώς είναι να δουλεύεις ως σωματοφύλακας σε πολιτικούς και ζάπλουτους; Πώς γίνεται κάποιος πυροτεχνουργός; Τι κάνει ένας πολεμικός ανταποκριτής; Τι χρειάζεται ένας φωτογράφος στο «National Geographic»; Και τελικά πώς νιώθει ένας αστροναύτης, δύτης, πιλότος, εξερευνητής;
Λίγη υπομονή και θα τα μάθουμε όλα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παρουσιαστής έχει ήδη αρχίσει τα γυρίσματα για την εβδομαδιαία εκπομπή «Extreme jobs» (δηλαδή «Επικίνδυνα επαγγέλματα»), η οποία αναμένεται να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό, γιατί τα γυρίσματά της είναι πολύ απαιτητικά και δύσκολα.
Ο Σπύρος Σούλης, όπως ενημερωθήκαμε από το κανάλι, δεν θα βρίσκει -για παράδειγμα- μόνο τον πολεμικό ανταποκριτή και θα συνομιλεί μαζί του, αλλά θα ζει και τις συνθήκες εργασίας του, σε πραγματική βάση. Δεν θα παρατηρεί απλώς τη ζωή του ιδιωτικού ντετέκτιβ, αλλά θα μπαίνει στη θέση του και θα κάνει ακόμη και παρακολουθήσεις.
Πόσο τσαγανό όμως έχει ο δημοφιλής αρχιτέκτονας ώστε να καθαρίσει τα τζάμια του Πύργου Αθηνών; Να πέσει με αλεξίπτωτο; Να διασώσει ναυαγό και να κρεμαστεί με σκοινί από ελικόπτερο; Τελικά μήπως τα παράξενα επαγγέλματα είναι ωραία να τα φαντάζεσαι, αλλά πολύ επικίνδυνα όταν τα ζεις;
Πάντως, η παραγωγή που έχει αναλάβει την ελληνική βερσιόν του «Extreme jobs» έχει διαπιστώσει ότι ο Σπύρος Σούλης είναι πολύ ενθουσιασμένος από τη νέα πρόταση του ΑΝΤ1. Το ότι η αδρεναλίνη θα ανέβει στα ύψη είναι κάτι που τον ιντριγκάρει πολύ.
Μαρία Ανδρέου


