Στο Ρέθυμνο το δελτίο των 3.104.731€ στο Τζόκερ!

Μια Καθαρή Δευτέρα αλλιώτικη από τις άλλες ξημέρωσε χθες για έναν υπερτυχερό από τον Γεροπόταμο Ρεθύμνου, ο οποίος πέτυχε διάνα στην κυριακάτικη κλήρωση του Τζόκερ, βρίσκοντας τον μαγικό συνδυασμό «πέντε συν ένα»! Ο κατά 3.104.731 ευρώ πλουσιότερος Ρεθυμνιώτης έπαιξε το τυχερό δελτίο στο πρακτορείο της Ευαγγελίας Ιωάννου, η οποία μιλώντας στη «δημοκρατία» επεσήμανε ότι σήμερα ελπίζει να ενημερωθεί για την… ταυτότητα του νικητή.

«Πληροφορήθηκα ότι το δελτίο έχει παιχτεί στο πρακτορείο μου από το ίντερνετ το πρωί της Δευτέρας και έκτοτε έχουν σπάσει τα τηλέφωνα, αφού όλοι θέλουν να μάθουν ποιος είναι ο τυχερός και αν πρόκειται για κάποιον συντοπίτη μας. Περιμένω τις λεπτομέρειες από τον ΟΠΑΠ προκειμένου να καταλάβω ποιος είναι» είπε η κυρία Ιωάννου. Οπως πρόσθεσε, ούτε η ίδια  μπορούσε να φανταστεί ότι το πρακτορείο της θα είναι τόσο τυχερό, καθώς ποτέ δεν παίζονται μεγάλα χρηματικά ποσά που αυξάνουν τις πιθανότητες επιτυχίας.

«Οι πελάτες μας είναι βιοπαλαιστές και συνήθως τα πονταρίσματά τους δεν ξεπερνούν τα δύο με τρία ευρώ. Σπάνια κάποιος θα παίξει πάνω από 30 ευρώ, και αυτό συμβαίνει μόνο όταν υπάρχουν μεγάλα τζακ ποτ, όπως τώρα» εξήγησε η ιδιοκτήτρια του πρακτορείου. Φαίνεται ότι και η ίδια είναι «γουρλού», αφού το πρακτορείο μεταβιβάστηκε μόλις πριν τρία χρόνια σε αυτήν από τον σύζυγό της, ο οποίος το λειτουργεί από το 1968, και είναι ένα από τα πρώτα 500 που άνοιξαν σε ολόκληρη τη χώρα.

Άγγελος Σκορδάς

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα