Δεν εμφανίστηκε ο Γιώργος που είναι έτοιμος (;) να θέσει και θέμα ηγεσίας!

Στο επόμενο χτύπημα του Γιώργου Παπανδρέου κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου είναι πλέον στραμμένα τα βλέμματα στο ΠΑΣΟΚ! Δεν είναι εξάλλου τυχαίο ότι κεντρικό θέμα των συζητήσεων στα πηγαδάκια που είχαν στηθεί στη Συνδιάσκεψη ήταν τα μελλοντικά βήματα του πρώην πρωθυπουργού. Το σενάριο, μάλιστα, που επικρατεί είναι να θέσει αυτός ή κάποιος εκ των «κηπουρών» του θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ, μετά την επικείμενη αποτυχία στη διπλή μάχη του Μαΐου. Εξάλλου, ο Γιώργος Παπανδρέου με την απόφασή του να μην παραστεί στη Συνδιάσκεψη για την Κεντροαριστερά έδειξε την πρόθεσή του να αποστασιοποιηθεί εντελώς από τη σημερινή ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και να χαράξει έναν δικό του δρόμο.

Ενδεικτική είναι επίσης η θέση μίας εκ των «γυναικών» του, της Ντίνας Λάζαρη, η οποία σε ανάρτησή της στο facebook έκανε λόγο για «τακτικισμούς, αδειάσματα και συμφωνίες στρατηγών χωρίς στρατούς» με αφορμή τη Συνδιάσκεψη. Ο δε Γ. Παναγιωτακόπουλος με δήλωσή του τόνισε ότι «ζητούμενο δεν είναι να επαναφέρουμε στο προσκήνιο τους πρωταγωνιστές του λεγόμενου “εκσυγχρονισμού” ούτε όσους θυμηθήκανε ξαφνικά τώρα στα “ξεμποστανιάσματα” την πολιτική».

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα