«Αναγκαίο κακό η τρόικα» (!) για τον «ευαίσθητο» Αδωνι

«Πιστός» στην τρόικα, την οποία χαρακτήρισε «αναγκαίο κακό για τη χώρα», αλλά και… ευαίσθητος από τη φύση του δήλωσε ο υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης, στο περιθώριο εκδήλωσης του Συλλόγου Βαρέως Καρδιοπνευμονοπαθών (ΣΥΒΑΚΑ) που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής.

Ο υπουργός Υγείας εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία των διαπραγματεύσεων με την τρόικα, ανακοίνωσε ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα τεθεί σε δημόσια διαβούλευση το νέο νομοσχέδιο για τις μεταμοσχεύσεις και δεν δίστασε να αναφερθεί και στο παιδί που περιμένει, τονίζοντας, ωστόσο, ότι η γέννησή του δεν θα επηρεάσει την… ευαισθησία του για τα τρέχοντα κοινωνικά θέματα.

«Δεν είμαι ο μοναδικός στην Ελλάδα που τολμά να κάνει δεύτερο παιδί. Υπάρχουν πολύ περισσότεροι. Είμαι ευαίσθητος από τη φύση μου, ούτως ή άλλως. Το θέμα είναι να ιεραρχήσουμε τις ανάγκες μας επειδή το κράτος δυστυχώς δεν έχει άπειρα λεφτά» ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός.

Κεντρικό πρόσωπο της εκδήλωσης ήταν η πρόεδρος του ΣΥΒΑΚΑ Ιωάννα Λεβαντή, η πρώτη Ελληνίδα που δέχθηκε μόσχευμα καρδιάς πριν από 25 χρόνια, ενώ αμέσως μετά τη βράβευσή της ο υπουργός Υγείας τόνισε ότι οι Ελληνες δεν έχουν συνειδητοποιήσει ακόμα τη μεγάλη σημασία των μεταμοσχεύσεων. «Πρέπει να άρουμε τις παρεξηγήσεις που είχαν γίνει στο παρελθόν και να γίνουμε πρωτοπόροι στις μεταμοσχεύσεις» είπε ο κ. Γεωργιάδης.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα