Δεν τον παρέσυρε «Το Ποτάμι»: Ο Ανδρέας Πετρουλάκης διευκρινίζει πως «δημοσιογραφία και εμπλοκή με κόμματα δεν.. συμβαδίζουν»

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στο Ποτάμι, το οποίο ούτε δυο εβδομάδες ζωής δεν έχει και αποδεικνύεται πόσο ψεύτικο είναι. Δεν είναι μόνο οι ιδέες του που εκτός από αστείες και πρόχειρες φαντάζουν και κλεμμένες, είναι και τα πρόσωπα που υποτίθεται ότι στηρίζουν τον Σταύρο Θεοδωράκη.

Μετά τον συγγραφέα Αύγουστο Κορτώ ο οποίος βγήκε και είπε ότι δεν ανήκει στους 30 υποστηρικτές του νέου φορέα, διαψεύδοντας έτσι τον κ. Θεοδωράκη, το Ποτάμι έχει μια ακόμη απώλεια. Με άρθρο του στο protagon.gr και ο γνωστός σκιτσογράφος Ανδρέας Πετρουλάκης διευκρινίζει ότι δεν έχει σχέση με το νέο κόμμα, δεν είναι μέλος του παρά μόνο φίλος του κ. Θεοδωράκη. Γράφει ο κ. Πετρουλάκης:

«Δεν είμαι ούτε μέλος, ούτε υποψήφιος, ούτε φυσικά μετέχω σε κάποιο κομματικό όργανο. Είμαι και θα είμαι φίλος του Σταύρου και τίποτα περισσότερο. Δεν θέλησα να μιλήσω νωρίτερα γιατί δεν ήθελα να εκληφθεί ως διάψευση και να τον βλάψει…Δεν ανήκω σε κανένα κόμμα, ανήκω στη δημοσιογραφία. Πάγια αρχή μου είναι ότι δημοσιογραφία και εμπλοκή με κόμματα δεν.. συμβαδίζουν» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Πετρουλάκης.

Τι συμβαίνει άραγε στο Ποτάμι; Ανακοίνωσε ονόματα υποστήριξης χωρίς να τους ρωτήσει; Χωρίς να ξέρουν οι υποτιθέμενοι «συνιδρυτές»; Αυτό μοιάζει με μεγάλη πολιτική απάτη.

πηγή: www.antinews.gr

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα