Σε επικίνδυνες αποστολές

Σαράντα μέρες στο βουνό, μέσα το χιόνι, την ομίχλη και τις κάμερες στον ώμο, αλλά πάντα με το χαμόγελο στα χείλη! Σε επικίνδυνες αποστολές ρίχτηκαν οι συντελεστές της παραγωγής της νέας σειράς μυστηρίου του ΑΝΤ1 «Εκδρομή», που θα δούμε από το Οκτώβριο.

Μάλιστα οι συνεργάτες της ηθοποιού Λίνας Σακκά τής έχουν αλλάξει και όνομα.
Ο σκηνοθέτης του σίριαλ Αλέξανδρος Πανταζούδης δεν την αποκαλεί με το όνομά της αλλά τη φωνάζει πλέον Λίνα Κροφτ – από τη ριψοκίνδυνη ηρωίδα Λάρα Κροφτ.Και πώς να μην την ξαναβαφτίσει ο ταλαντούχος δημιουργός του παλαιότερου σίριαλ «Μαζί σου», όταν η πρωταγωνίστρια με όλους τους συντελεστές και τους τεχνικούς της παραγωγής κατέβηκε σε μια χαράδρα βάθους 150 μέτρων στο όρος Βέρμιο της Νάουσας ενώ έπεφτε χαλάζι, είχε τρομερή υγρασία, ομίχλη και λάσπη!

«Βγάζω το καπέλο σε όλους τους ηθοποιούς μου, καθώς ξυπνάνε από τις έξι το πρωί και μπορούν να συνεχίσουν σε φουλ γυρίσματα μέχρι τη νύχτα.
Η Λίνα Σακκά μετακόμισε μαζί με τον μικρό γιο της και τη μαμά της στη Νάουσα. Μου έκαναν φοβερή έκπληξη οι αντοχές της, αλλά και το πείσμα της. Θα δείτε σε αυτό το σίριαλ μια διαφορετική Λίνα. Τώρα που σας μιλάω είναι δέκα το βράδυ, είμαι μέσα στα χωράφια για να γυρίσω κάποιες σκηνές και ψάχνω αγωνιωδώς ταξί για να με πάει στο ξενοδοχείο. Αλλά είμαι πολύ χαρούμενος και γεμάτος οξυγόνο» περιγράφει στη «δημοκρατία» ο σκηνοθέτης,ο οποίος, σημειωτέον, δίνει εύσημα και σε όλο το συνεργείο:
«Εχω την αίσθηση ότι η σειρά θα αρέσει στον κόσμο.

Επειδή το σενάριο της Στέλλας Βασιλαντωνάκη είναι ανατρεπτικό, αλλά και επειδή όλοι οι συντελεστές δίνουν εδώ και έναν μήνα τον καλύτερο εαυτό τους σε αντίξοες συνθήκες. Μάλιστα αυτό θα κρατήσει ως τον Ιούλιο». Οι δυσκολίες είναι πολλές σύμφωνα με τον σκηνοθέτη: «Το βουνό είναι απρόβλεπτο. Εχει φοβερές εναλλαγές μέσα σε λίγες ώρες. Ηλιος, ομίχλη, βροχή, κρύο. Αυτή είναι η μαγεία του όμως. Μου αρέσει να γυρίζω σε τοπία της βόρειας Ελλάδας. Αλλωστε η καταγωγή μου είναι από τον Εβρο, αν και μένω χρόνια στη Θεσσαλονίκη». Οπως υπογραμμίζει ο δημιουργός, «οι Μακεδόνες μάς βοήθησαν πολύ στα γυρίσματα και μακάρι μέσω της προβολής της σειράς να αποσβέσουν αυτή τη φιλοξενία τους, με τουρισμό, στην όμορφη γη τους».

Αξίζει να αναφερθεί ότι η σειρά ξεκινά με την απαγωγή ενός παιδιού και τον αποκλεισμό 13 ατόμων φαινομενικά άγνωστων μεταξύ τους σε έναν απομονωμένο ξενώνα. Το παρελθόν τους με κάποιον τρόπο τούς συνδέει. Ξαφνικά κάποιοι θα εξαφανιστούν και μερικοί θα βρεθούν νεκροί.

Μαρία Ανδρέου

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα