Αποκάλεσε πορφυρογέννητο τον Τζιτζικώστα και άφησε αιχμές για έλλειψη διαφάνειας κατά τον προεκλογικό αγώνα!

Ανέβασε τους τόνους χθες ο Γιάννης Ιωαννίδης, ο οποίος αποκάλεσε τον Απόστολο Τζιτζικώστα «πορφυρογέννητο», ενώ τον κάλεσε να τηρήσει τους κανόνες της διαφάνειας και να ξεκαθαρίσει πότε λειτουργεί ως περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και πότε ως υποψήφιος.

«Η γυναίκα του Καίσαρα πρέπει όχι μόνο να είναι αλλά και να φαίνεται τίμια. Στις δύσκολες ώρες που περνούν οι πολίτες δικαιούνται να γνωρίζουν την προέλευση των χρημάτων» σημείωσε ο «ξανθός», που άφησε και σε άλλα σημεία βολές κατά του αντιπάλου. «Δεν γίνεται, από τη μια, να μιλάμε για “αποψωμιαδοποίηση” και την άλλη μέρα να παίρνουμε όλο το ανθρώπινο υλικό που είχε ο Ψωμιάδης» σημείωσε, ενώ χαρακτήρισε τη διοίκηση Ψωμιάδη πετυχημένη.

Για τον συνδυασμό του «Περιφέρεια πρωταθλήτρια» σημείωσε ότι θα κινηθεί με σοβαρότητα και υπευθυνότητα. «Η δουλειά αυτή θέλει κότσια, θέλει ανθρώπους προικισμένους με την πείρα της ζωής που έχουν κολλημένα τα ένσημα της καθημερινής μάχης. Μπαίνω στον αγώνα αυτόν επειδή πιστεύω ακράδαντα ότι μπορώ να κάνω αυτήν τη δύσκολη δουλειά. Εχω αποδείξει τόσο στην πολιτική όσο και στην επαγγελματική διαδρομή μου ότι διαθέτω τα απαραίτητα προσόντα. Πιστεύω ότι είμαι χρήσιμος, είμαι αγωνιστής, έχω εμπειρία και, το κυριότερο, ξέρω να διεκδικώ. Πιστεύετε ότι θα πάω στην κυβέρνηση και δεν θα διεκδικήσω το καλύτερο για την πατρίδα μου; Ή ποιος θα το διεκδικήσει καλύτερα;» σημείωσε.

Σε ερώτηση της «δημοκρατίας» για το τι τον οδήγησε να κατέβει υποψήφιος περιφερειάρχης, παρατήρησε: «Εχω μάθει να τελειώνω τους κύκλους μου και να ξεκινάω κάτι καινούργιο. Στο μπάσκετ έκλεισα όταν ήμουν στο φόρτε. Για μένα ο κύκλος της κεντρικής πολιτικής έκλεισε και επειδή είμαι βέρος Μακεδόνας θα προσπαθήσω να βοηθήσω αυτή την περιφέρεια. Δεν μπορώ να βλέπω τα παιδιά να φεύγουν στο εξωτερικό» σημείωσε. Πρόσθεσε δε ότι σε κάθε περίπτωση θα μείνει στην περιφέρεια και ότι στις επόμενες βουλευτικές εκλογές δεν θα είναι υποψήφιος.

Νίκος Οικονόμου

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα