Η Φιλίνη μπαίνει στα όνειρα

Μια μητέρα, πλημμυρισμένη από τύψεις, θα λύσει το μεγάλο μυστήριο!
Σε λίγες μέρες καταφτάνει στα «Κλεμμένα όνειρα» η Ελεν Τζόρνταν. Πρόκειται για τη μάνα του Μαλτέζου, τη γυναίκα που, βάσει του σεναρίου, θα ανακαλύψει ότι ο τάφος του είναι κενός.
Η Ελένη Φιλίνη επιστρέφει στη μικρή οθόνη μέσω της επιτυχημένης σειράς του Mega. Μάλιστα, είναι κατενθουσιασμένη, αφού εδώ και έναν μήνα έχει ήδη αρχίσει τα γυρίσματα στο στούντιο Ανωση και το κλίμα με τους συναδέλφους της είναι πολύ δημιουργικό.

«Με πήρε τηλέφωνο ο σκηνοθέτης του σίριαλ -το οποίο, σημειωτέον, παρακολουθούσα- Δημήτρης Αρβανίτης και μου είπε: “Κυρία Φιλίνη, δεν έχουμε ξανασυνεργαστεί, αλλά θα σας ήθελα για μαμά του Μαλτέζου. Φυσικά, είστε πιο νέα”, μου είπε χαριτολογώντας, “αλλά θα την υποστηρίξετε την Ελεν γιατί έχετε αρχοντιά”. Του ζήτησα να μου στείλει τα σενάρια. Αυτό ήταν. Τρελάθηκα με την πλοκή» εξηγεί μιλώντας στη δημοκρατία η γοητευτική ηθοποιός.

Ο ρόλος της, όμως, θα είναι καταλυτικός και για το φινάλε της ιστορίας.
«Υποδύομαι μια ηρωίδα που αναγκάζεται να αφήσει το παιδί της και να φύγει, γιατί ο άνδρας της είναι αλκοολικός και την κακοποιεί. Πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού της έχει σκοπό να γυρίσει πίσω να το πάρει. Πηγαίνει στον Καναδά, γίνεται πλούσια και τρανή, αλλά ο άνδρας της δεν της δίνει τον γιο της.
Με τα χρόνια χάνει τα ίχνη του. Πληροφορείται, από ντετέκτιβ που βάζει, ότι το αγόρι της πέθανε. Γυρίζει στην Ελλάδα, αλλά το ένστικτό της λέει ότι το παιδί της ζει. Ανακαλύπτει λοιπόν, αφού κάνει άνω κάτω τους πάντες και τα πάντα, ότι ο τάφος του Μαλτέζου είναι κενός. Η Ελεν θα μείνει μέχρι το τέλος της ιστορίας για να έρθει στο φως η αλήθεια» υποστηρίζει η ηθοποιός. 

Ο ρόλος αυτός όμως είναι εντελώς κόντρα με την προσωπικότητά της.
«Πολλοί με ρωτούν γιατί δεν έχω κάνει παιδί. Γιατί ξέρω ότι ένα παιδί σημαίνει τεράστια ευθύνη. Η μάνα μου μού έλεγε ότι, όταν έρχεται το μωρό σου στον κόσμο, το εγώ σου μπαίνει σε δεύτερη μοίρα. Γιατί τα παιδιά δεν μεγαλώνουν με χρήματα και δώρα, αλλά με αγάπη.
Το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο, να φέρεις δηλαδή βιολογικά ένα πλάσμα στη ζωή, για εμένα είναι το πιο δύσκολο. Για να γίνει καλός άνθρωπος στην κοινωνία, χρειάζεται τρυφερότητα και φροντίδα στην παιδική ηλικία του.
Για να δώσει ως ενήλικας αγάπη, πρέπει και να έχει πάρει αγάπη» εξηγεί στη δημοκρατία. Και συνεχίζει: «Η ηρωίδα που υποδύομαι, όταν θα μάθει ποιος ήταν ο Μαλτέζος, θα νιώσει τύψεις. Η εγκληματική συμπεριφορά του είχε ως εφαλτήριο τα παιδικά του χρόνια. Ο Μαλτέζος μικρός δεν είχε σιγουριά, ήταν δυστυχισμένος. Βλέπω οικογένειες που ακόμα και τώρα στην οικονομική κρίση έχουν χρήματα και μεγαλώνουν τα παιδιά τους με νταντάδες, γιατί οι γονείς ταξιδεύουν. Πόση μοναξιά θα πρέπει να νιώθουν αυτά τα παιδιά; Περίπου το 50% των παιδιών που γνωρίζω προέρχεται από χωρισμένους γονείς. Μου είναι λυπηρό να βλέπω να χρησιμοποιούν οι γονείς τα παιδιά τους για να εκδικηθεί ο ένας τον άλλον».   

Μαρία Ανδρέου    

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα