Παρολίγο τραγωδία στον Κορυδαλλό από δολοφονική επίθεση ισοβιτών

Επίθεση… θανάτου δέχθηκε το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου στο Ψυχιατρείο Κρατουμένων ο υπαρχιφύλακας Α.Κ., ο οποίος στις 20.00 ήρθε αντιμέτωπος με δύο ισοβίτες που κρατούσαν αυτοσχέδια μαχαίρια. Δράστες, ένας Ελληνας (κατακρεούργησε στην Κρήτη τον εραστή του «επειδή τον απατούσε») και ένας Ρουμάνος (προ ημερών αποπειράθηκε να δολοφονήσει φύλακα στα Τρίκαλα), που εκτίει ποινή δις ισοβίων για φόνο και βιασμό.

Την ώρα που γινόταν η διανομή φαρμάκων, ο Ρουμάνος προσποιήθηκε καρδιακό άλγος. Ο Ελληνας «προσφέρθηκε» να τον κατεβάσει στο ιατρείο. Αντί, όμως, να τον πάει εκεί, άλλαξαν κατεύθυνση και επιτέθηκαν στον υπαρχιφύλακα. «Δώσε τα κλειδιά, αλλιώς μένεις χωρίς κεφάλι» είπε ο Ελληνας, που τον είχε αρπάξει από το κεφάλι και του είχε κλείσει το στόμα, ενώ ο Ρουμάνος τού ακουμπούσε τη λεπίδα στον λαιμό. Ο αρχιφύλακας αντέδρασε πιάνοντας τη λεπίδα, που του έκοψε βαθιά την παλάμη!

Τινάζοντας το κορμί του, απελευθερώθηκε από τον Ελληνα, ο οποίος όμως άρπαξε μια αρμαθιά κλειδιά και έτρεξε προς την πόρτα εξόδου (ωστόσο, δεν υπήρχε το συγκεκριμένο κλειδί). Ο υπαρχιφύλακας, αιμόφυρτος, κάλεσε σε βοήθεια και έσπευσαν δύο εργαζόμενοι κρατούμενοι που είχαν βάρδια στο ιατρείο. Ο ένας, που προσφάτως καταδικάσθηκε σε ισόβια από το Στρατοδικείο επειδή σε λογομαχία τραυμάτισε θανάσιμα τη μνηστή του (του είχε αποκρύψει ότι έκανε έκτρωση σε δίδυμα που κυοφορούσε), έσπευσε σε βοήθεια και έλουσε τους παρολίγον δολοφόνους με τον αφρό ενός πυροσβεστήρα, ενώ ο άλλος, Αλβανός ισοβίτης, ακινητοποίησε τον Ρουμάνο.

Με ανακοίνωσή του, ο Σύλλογος Υπαλλήλων του Ψυχιατρείου καταγγέλλει το γεγονός και διαμαρτύρεται. Η ανακοίνωση έχει τίτλο: «Αβε Καίσαρες, ο δολοφονημένος του Μαλανδρίνου, τα εν αναμονή θύματα και οι “δολοφόνοι” της Νιγρίτας σας χαιρετούν!»

  

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα