Ολες τις απαραίτητες ενέργειες για τη διαδικασία επανασύστασης της ΠΑΕ ΑΕΚ κινεί με ταχείς ρυθμούς ο Δημήτρης Μελισσανίδης και μάλιστα ανακοινώθηκαν κιόλας τα 25 ιδρυτικά μέλη της Ενωσης Φίλων ΑΕΚ. Ανάμεσά τους υπάρχουν διάσημοι καλλιτέχνες, ηθοποιοί, δημοσιογράφοι, αλλά και παλιοί ποδοσφαιριστές της ομάδας. Η ντριμ τιμ της ΑΕΚ είναι εδώ, έτοιμη να βγει μπροστά για την αγαπημένη της ομάδα στη δύσκολη πορεία της μεγάλης επιστροφής. Η Ενωση Φίλων ΑΕΚ είναι άλλωστε μη κερδοσκοπικός οργανισμός, ο οποίος θα αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ και θα «τρέξει» την εταιρία αμέσως μετά τη σύστασή της.
Ανθρωποι που προέρχονται από την ευρύτερη «κιτρινόμαυρη» οικογένεια αποτελούν το τιμ, το οποίο, φυσικά, και έχει την απαιτούμενη στήριξη (ηθική και οικονομική) από τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Τα ιδρυτικά μέλη αποκτούν καθαρά συμβολικό χαρακτήρα στο όλο εγχείρημα και για το βασικό θέμα της χρηματοδότησης της ΠΑΕ την αποκλειστική ευθύνη -συνεχίζει να- έχει ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Μαζί του και άλλοι επιφανείς παράγοντες, όπως ο Πέτρος Παππάς, ενώ βέβαια μπορεί και ο απλός κόσμος να συνεισφέρει.
Τα ονόματα λοιπόν που απαρτίζουν την Ενωσης Φίλων ΑΕΚ είναι τα εξής: Κώστας Νεστορίδης, Μίμης Παπαϊωάννου, Θωμάς Μαύρος, Φαίδων Κωνσταντουδάκης, Ντούσαν Μπάγεβιτς, Αρης Πορτοσάλτε, Λάκης Νικολάου, Νίκος Πανταζής, Αγγελική Αρκάδη, Γιώργος Κεφαλίδης, Στέλιος Σεραφείδης, Γρηγόρης Ψαριανός, Κώστας Χαρδαβέλλας, Νίκος Ευαγγελάτος, Λευτέρης Παπαδόπουλος, Σάββας Καλεντερίδης, Νίκος Ξανθόπουλος, Κώστας Βουτσάς, Γιώργος Σκρέκης, Στέργιος Γάντζουλας, Παύλος Κοντογιαννίδης, Αλέξανδρος Μαργαρίτης, Δημήτρης Μουρίκης, Πασχάλης Τσαρούχας και Γιώργος Μητσικώστας.
Συνάντηση
Εν όψει μάλιστα της επανασύστασης της ΠΑΕ ο Δημήτρης Μελισσανίδης, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα από την ΑΕΚ, είχε πολύωρη συνάντηση στα γραφεία της ομάδας στο ΟΑΚΑ με στελέχη από όλα τα τμήματα του συλλόγου, όπου συζητήθηκαν σημαντικά θέματα οργάνωσης, καθώς και όλα τα τρέχοντα ζητήματα. Ο «τίγρης» μάλιστα είχε τυχαία συνάντηση με τον Στέλιο Μανωλά, που ανέλαβε πρόσφατα ρόλο στις ακαδημίες, αλλά και με τον νέο άσο της πρώτης ομάδας Πέτρο Μάνταλο. Εναν παλιό γνώριμο εξάλλου, όπως φαίνεται, προορίζει για νέο τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ ο διοικητικός ηγέτης του «Δικεφάλου». Ο λόγος για τον 41χρονο Σέρβο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, που αγωνίστηκε πριν από 15 χρόνια στην «Ενωση» και μέχρι πρότινος εργαζόταν στην ισπανική Λας Πάλμας. Δεν αποκλείεται πάντως να υπάρξει ευρύτερη συνεργασία και με τους Χοσέ Σεγκούρα και Ρέφικ Σαμπανάτζοβιτς, με κάλυψη καίριων πόστων. Την ίδια ώρα εξακολουθεί να υπάρχει κινητικότητα στο μεταγραφικό μέτωπο και ειδικότερα σε ό,τι αφορά την ενίσχυση στη γραμμή κρούσης. Οι στόχοι (Μρτζα, Τζεμπούρ) έχουν εντοπιστεί και αναμένονται οι εξελίξεις με τις τελικές κινήσεις.


