Η Βουλή ενέκρινε το τρίτο μέρος της ετήσιας χρηματοδότησης (την ώρα που ο λαός υποφέρει και περικόπτονται τα πάντα)

Τη στιγμή που η κυβέρνηση επικαλείται έλλειψη χρημάτων για την αποκατάσταση των μισθών σε Σώματα Ασφαλείας, στρατιωτικούς, δικαστικούς κ.ά., δίδει αφειδώς χρήματα στα κόμματα του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Και μάλιστα δεν μένει μόνο σ’ αυτά, αλλά επιχορηγεί και τα κομματικά ιδρύματα!

Οπως ανακοινώθηκε, εγκρίθηκε η καταβολή του τρίτου μέρους της ετήσιας τακτικής χρηματοδότησης για «ερευνητικούς και επιμορφωτικούς σκοπούς στα δικαιούχα πολιτικά κόμματα οικονομικού έτους 2014». Το ποσό φτάνει τα 2.000.000 ευρώ και αποδέκτες είναι τα ιδρύματα των κομμάτων προκειμένου να κάνουν συνέδρια, εκδηλώσεις και πάσης φύσεως φιέστες! «Εγκρίνουμε τη δέσμευση πίστωσης ύψους 2.000.000 ευρώ για την πληρωμή ισόποσης δαπάνης σε βάρος της πίστωσης του Προϋπολογισμού, Ειδικός φορέας 07 – 130. – Κ.Α.Ε 2595 – οικ. έτους 2014, για καταβολή γ’ μέρους της ετήσιας τακτικής χρηματοδότησης και της οικονομικής ενίσχυσης για ερευνητικούς και επιμορφωτικούς σκοπούς στα δικαιούχα πολιτικά κόμματα οικονομικού έτους 2014» αναφέρει χαρακτηριστικά το έγγραφο που ανέβηκε στη Δι@ύγεια.

Η συγκεκριμένη απόφαση, όπως είναι λογικό, προκαλεί το περί κοινού αίσθημα, καθώς τα χρήματα, δεδομένης της οικονομικής κρίσης, είναι πάρα πολλά. Και βέβαια τη στιγμή που οι περικοπές έχουν γίνει δεύτερη φύση του Ελληνα πολίτη, δεν μπορεί τα κόμματα να λειτουργούν με τακτικές των περασμένων ετών που βούλιαξαν τη χώρα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα