Ο Στουρνάρας «στολίζει» τον Χαρδούβελη

Οταν πριν από μερικές εβδομάδες ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης, σε συνέντευξη που έδωσε, ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο Ι. Πρετεντέρη εάν γνωρίζει τον Γιάννη Στουρνάρα, έβαλε τα γέλια και δήλωσε: «Φυσικά ξέρω τον Γιάννη, με τον οποίο είναι ευχάριστο να μιλάς αφού έχει και χιούμορ».

Δεν ξέρω εάν το χαμόγελο, που έχει ως έμφυτο χάρισμα ο ήπιου χαρακτήρας υπουργός Οικονομικών, το διατηρήσει όταν μάθει ότι ο χιουμορίστας Γιάννης Στουρνάρας δεν είναι ευχαριστημένος από το έργο του. Αυτό τουλάχιστον μεταφέρουν συνομιλητές του Ι. Στουρνάρα, ο οποίος δεν χάνει ευκαιρία να μεταβαίνει στο εξωτερικό, αφήνοντας για τους άλλους την κακομοιριά και την γκρίνια της φτωχής Ελλάδας. Οπως περιγράφει συνομιλητής του Ι. Στουρνάρα, όταν ερωτάται για τις ημέρες του Γκίκα Χαρδούβελη στο υπουργείο Οικονομικών, σφίγγει τα χείλη του κουνώντας ταυτόχρονα το κεφάλι του… δείχνοντας απογοήτευση. Για τις καθυστερήσεις, τις δηλώσεις, τις άτολμες πρωτοβουλίες κ.λπ.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην «κυριακάτικη δημοκρατία»

 

Διαβάστε την «δημοκρατία» σε ψηφιακή μορφή κάνοντας κλικ εδώ . 

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα