Κανάλια στο φουλ για το 2015

Το 2015… βάζει μπρος τις μηχανές των καναλιών. Νέες εκπομπές ετοιμάζουν οι τηλεοπτικοί σταθμοί με την είσοδο του νέου έτους, θέλοντας να μοιράσουν ξανά την τράπουλα της τηλεθέασης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στο E-TV θα βρει η καινούργια χρονιά τον Κώστα Μαρτάκη. Ο τραγουδιστής, παρόλο που δεν έχει εισπράξει και τις καλύτερες κριτικές για τον τρόπο που παρουσιάζει τα τεκταινόμενα στα παρασκήνια του «Dancing with the stars 5», έχει ήδη κλείσει στέγη για το νέο του τηλεοπτικό βήμα. Εχει συμφωνήσει προκειμένου να είναι ο οικοδεσπότης σε μια ταξιδιωτική εκπομπή, η οποία θα βγει στον αέρα από τον Φεβρουάριο.

Μάλιστα με το που θα ολοκληρώσει τις τηλεοπτικές του υποχρεώσεις στον ΑΝΤ1, θα ξεκινήσει μετά τις γιορτές τα γυρίσματα σε όρη, χωριά, πόλεις και παραλίες. Επίσης, το κανάλι έχει αγοράσει τα πνευματικά δικαιώματα της εκπομπής «Εχεις γράμμα». Η παραγωγή μοιάζει με το «Πάμε πακέτο» της Βίκυς Χατζηβασιλείου και θα ξεκινήσει τους πρώτους μήνες του 2015. Αναζητείται ωστόσο η παρουσιάστρια.
Αλλά και στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι ψάχνουν νέα προγράμματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το κανάλι έχει μιλήσει με τον Γιώργο Καραμίχο, τη Σοφία Αλιμπέρτη και τον Σάββα Πούμπουρα για μια ταξιδιωτική εκπομπή που θα εστιάζει στα ήθη και στα έθιμα της χώρας μας. Η παραγωγή είναι έτοιμη ως θεματολογία και σκαλέτα, αλλά λείπουν οι υπογραφές με τον παρουσιαστή ή την παρουσιάστρια. Η μεγαλύτερη πιθανότητα είναι να παρουσιάσει την εκπομπή «Το χωριό» ο Σάββας Πούμπουρας.
Με τον Σκάι μιλάει και η Ευαγγελία Αραβανή, για μια εκπομπή ομορφιάς που θα προσελκύσει το γυναικείο κοινό.

Για μια τηλεοπτική παραγωγή που θα καταπιάνεται με θέματα υγείας, διατροφής και καλλωπισμού συζητά και η Τζένη Μπαλατσινού στο Mega, με το που θα ολοκληρωθεί η ψυχαγωγική εκπομπή «Joy it’s inside you». Η πρώην σύζυγος του Πέτρου Κωστόπουλου θα παρουσιάζει την εκπομπή τα Σαββατοκύριακα.
Αλλά και η συνδρομητική τηλεόραση NOVA προσθέτει στο πρόγραμμά της νέες εκπομπές. Το κανάλι NOVA LIFE θα παρουσιάσει από τον Φεβρουάριο την εκπομπή μαγειρικής «Are you talking to M.A.M;»
Η Ναταλία Δραγούμη δέχθηκε μια φορά την εβδομάδα να δώσει στο κοινό της τη νέα βερσιόν της τηλεοπτικής παραγωγής «M.A.M», η οποία προβαλλόταν πέρσι με επιτυχία στον Alpha.
H ηθοποιός αυτή τη φορά θα προσφέρει μια εναλλακτική φόρμα του «M.A.M». Το καινούργιο στοιχείο θα είναι ότι οι καλεσμένοι της θα μαγειρεύουν φαγητά της ελληνικής κουζίνας παρέα με τις μητέρες τους. Ετσι θα βλέπουμε τις μαμάδες και τα διάσημα παιδιά τους σε δράση.

«Splash» αντί για το «DWTS», που κάνει… κοιλιά

Μεγάλες αλλαγές θα γίνουν τον Οκτώβριο του 2015 στον ΑΝΤ1. Σύμφωνα με πληροφορίες, από τη νέα τηλεοπτική σεζόν τη θέση του «Dancing with the stars 5» θα πάρει το σόου καταδύσεων «Splash». To χορευτικό σόου θα ολοκληρώσει τον κύκλο του, αφού φέτος δεν έφερε τα προσδοκώμενα στην τηλεθέαση. Για τους περισσότερους στην τηλεοπτική αγορά έχει σημειώσει… κοιλιά και δείχνει σημαντικά σημάδια φθοράς. Οσον αφορά τη νέα παραγωγή, το κανάλι του Αμαρουσίου ήδη κοιτάζει τον χώρο που θα νοικιάσει ο οποίος θα διαθέτει πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων για τις προπονήσεις των διάσημων παικτών. Επίσης, το κανάλι θα δώσει μια ευκαιρία και στον παρουσιαστή Φάνη Λαμπρόπουλο -ο οποίος έχει αποκτήσει πολλούς θαυμαστές μέσα από τη συμμετοχή του στο χορευτικό σόου αλλά και τη διαδικτυακή εκπομπή του στον όμιλο- για μια παραγωγή με σατιρική και χιουμοριστική διάθεση. Η εκπομπή αυτή θα έχει στόχο τα νεανικά κοινά και θα προβάλλεται στη μεταμεσονύχτια ζώνη μετά τους «Ράδιο Αρβύλα».

Μαρία Ανδρέου

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα