Τα «Ονειρα» βγήκαν αληθινά

Εκλεψε από το «Μπρούσκο» την πρωτοκαθεδρία! Τελικά υπάρχει αντίπαλον δέος για το μεθυστικό σίριαλ του ΑΝΤ1 και της Βάνας Δημητρίου!
Πώς και πώς περίμενε το τηλεοπτικό κοινό τα «Κλεμμένα όνειρα». Η τηλεθέαση στο γενικό σύνολο συγκέντρωσε 29,3% και στα νεανικά κοινά άγγιξε το 29,7%, ενώ οι ερωτικές περιπέτειες της Μελίνας (Ελένη Βαΐτσου) και του Αχιλλέα (Ανδρέας Γεωργίου) συγκίνησαν το 20,8% του τηλεοπτικού κοινού στο γενικό σύνολο και το 19,6% στα νεανικά κοινά.
Για δύο ώρες οι τηλεθεατές συντονίστηκαν με τη σειρά-θρύλο!

Στα… ύψη

Η δυναμική του σίριαλ «παρέσυρε» και το κεντρικό  δελτίο ειδήσεων του Mega που είδε τα ποσοστά του να φτάνουν στο 21% στο γενικό σύνολο και στο 15,7% στα νεανικά κοινά, περνώντας για πρώτη φορά το δελτίου του ΑΝΤ1 και της Μαρίας Χούκλη, που κατέγραψε 20,7% στο γενικό σύνολο και 16,4% στα νεανικά. Τελικά αποδείχτηκε ότι το περίφημο lead-in παίζει σημαντικό ρόλο.

«Ο κόσμος έχει δείξει το ενδιαφέρον του για τη σειρά και αυτό δεν φαίνεται μόνο στον πίνακα τηλεθέασης. Ο κάθε ηθοποιός ξεχωριστά που παίρνει μέρος σε αυτήν την επιτυχημένη παραγωγή έχει εισπράξει την αγάπη του κοινού  με ποικίλους τρόπους. Εμένα με σταματούσαν στον δρόμο γυναίκες και άνδρες και με ρωτούσαν “μα πότε θα ξεκινήσετε;”». Η εκτίμηση του κόσμου είναι το πιο σημαντικό για εμάς. Οταν αισθάνεσαι ότι απολαμβάνεις σεβασμό νιώθεις μοναδικά, δεν περιγράφεται. Να λοιπόν, που άνοιξε η αυλαία με παλιούς και νέους ηθοποιούς, οι οποίοι ενσωματώθηκαν τάχιστα στο καστ. Μάλιστα, οι καινούργιοι συνάδελφοι παρακολουθούσαν ήδη την παραγωγή στην τηλεόραση. Τα “Κλεμμένα όνειρα- η τελευταία πράξη” είναι ό,τι πιο συγκλονιστικό θα δουν οι τηλεθεατές στη μικρή οθόνη. Ούτε εμείς ξέρουμε το φινάλε. Κάθε μέρα που παίρνω τα σενάρια μένω άφωνη κι εγώ από την εξέλιξη» λέει στη «δημοκρατία» η Ελισάβετ Μουτάφη, η οποία μας αποκαλύπτει κάποιες νέες πτυχές της σειράς.

«Ο νέος κακός, ο Νότης Αργυρός (Νίκος Πουρσανίδης), είναι το ίδιο αδίστακτος με τον Μαλτέζο (Αλέξανδρος Σταύρου). Λόγω του χαρακτήρα του θα συμβούν πολύ τραγικά πράγματα στην ηρωίδα που υποδύομαι, την Αλεξάνδρα, την κόρη μου (Αθηνά Οικονομάκου) και τον γιο μου (Κωνσταντίνο Λάγκο). Με λίγα λόγια, θα δεχτεί πυρά όλη η οικογένεια. Αλλά δεν μπορώ να ρίξω περισσότερο φως, γιατί και εγώ δεν ξέρω τη συνέχεια» τονίζει.

Ελ Μουτάφη: Μυστηριώδες το φινάλε με (πολλά) ζόρια!

Από τα πρώτα κιόλας επεισόδια της σειράς καταλάβαμε ότι τα πράγματα θα γίνουν πολύ ζόρικα για τους ήρωες. «Οσο μεγαλώνω, νιώθω ότι δεν υπάρχει πάντα τιμωρία σε αυτήν τη ζωή, σε αυτήν την κοινωνία. Πιστεύω στο καλό, στο κακό, στο δίκαιο, στο άδικο, αλλά όχι στην τιμωρία. Κάποιοι δυστυχώς ξεφεύγουν. Στον τελευταίο κύκλο των “Κλεμμένων Ονείρων” δεν γνωρίζουμε αν θα υπάρξει δικαίωση και κάθαρση, όπως συνέβη στο τέλος της προηγούμενης σεζόν, με το φινάλε του Μαλτέζου» καταλήγει με παράπονο η Ελισάβετ, προϊδεάζοντάς μας για τις ανατροπές που έρχονται.

Τα γυρίσματα της σειράς είναι καθημερινά και δεκάωρα, τόσο στο στούντιο Ανωση όσο και σε φυσικούς χώρους. Η Ελισάβετ Μουτάφη κάθε μέρα κάνει έναν αγώνα δρόμου, καθώς είναι και σε πρόβες για την αυλαία της θεατρικής παράστασης «Τα κόκκινα φανάρια» -στις 17 Δεκεμβρίου- στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Μαρία Ανδρέου

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα