Εδωσε στοιχεία για τον Σούκουρη που κλήθηκε απο τον εισαγγελέα

Βίντεο, από το οποίο φαίνεται ότι προκύπτει «στενή» σχέση του Γιώργου Σούκουρη (πρόσωπο-κλειδί στην υπόθεση των καταγγελιών περί απόπειρας δωροδοκίας βουλευτών εν όψει της προεδρικής εκλογής) με τη Ν.Δ., προσκόμισε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος στον αντεισαγγελέα Εφετών Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο. Η εξέλιξη αυτή προκάλεσε την κλήση του κ. Σούκουρη από τον κ. Παναγιωτόπουλο, την προσεχή Δευτέρα, με την ιδιότητα του υπόπτου τέλεσης του αδικήματος της δωροδοκίας βουλευτή, το οποίο τιμωρείται σε βαθμό κακουργήματος.

Δεύτερη φορά

Χθες, ο κ. Καμμένος βρέθηκε, για δεύτερη φορά σε διάστημα λίγων εβδομάδων, ενώπιον του κ. Παναγιωτόπουλου, προκειμένου να δώσει κατάθεση για τις καταγγελίες περί απόπειρας δωροδοκίας βουλευτών εν όψει της προεδρικής εκλογής του Φεβρουαρίου. Αφορμή για τη δεύτερη κατάθεση του κ. Καμμένου στάθηκαν όσα κατήγγειλε η βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. Σταυρούλα Ξουλίδου περί απόπειρας εξαγοράς της έναντι 3.000.000 ευρώ με τη μεσολάβηση του στελέχους της Ν.Δ. Γιώργου Σούκουρη, ο οποίος την προσέγγισε μέσω facebook.

Οπως κατήγγειλε η κυρία Ξουλίδου, ο Γιώργος Σούκουρης της πρότεινε τα χρήματα για να αποχωρήσει από τους ΑΝ.ΕΛ. και να ψηφίσει ΠτΔ. Μάλιστα, η βουλευτής ισχυρίζεται ότι, εκτός από τηλεφωνικές συνομιλίες, υπήρξε και ανταλλαγή μηνυμάτων μέσω facebook, τα οποία έχει προσκομίσει στον εισαγγελέα. Σε δηλώσεις του, ο κ. Καμμένος επεσήμανε ότι κατέθεσε όλα τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του στον εισαγγελέα. «Η Δικαιοσύνη πρέπει να αφεθεί απερίσπαστη να ολοκληρώσει την έρευνά της. Να φτάσει το μαχαίρι μέχρι το κόκαλο, και όχι όπως την τελευταία φορά, που έκλεισε τη δικογραφία άρον άρον» τόνισε ο κ. Καμμένος. Μετά τις εξηγήσεις του κ. Σούκουρη, ο εισαγγελέας θα αποφασίσει τι μέλλει γενέσθαι.

Βάσω Παλαιού

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα