Μουρμούρα με Γεωργιάδου

Η Μαρία Γεωργιάδου θα αρχίσει τη… «Μουρμούρα»!
Μία εκ των σεναριογράφων των «Κλεμμένων ονείρων», η δημοφιλής ηθοποιός Μαρία Γεωργιάδου, εισβάλλει στην πιο αγαπημένη σειρά της μικρής οθόνης (41,5% στα νεανικά κοινά, 35,3% στο γενικό σύνολο), το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».

Τη Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου στις 21.00 στον Alpha έρχεται στο σπίτι του Χάρη (Πάνος Βλάχος) η μητέρα του, την οποία θα υποδυθεί η γνωστή ηθοποιός, η οποία πέρυσι έδωσε ρεσιτάλ ερμηνείας στο «Βαλς με δώδεκα θεούς»! Σύμφωνα με το σενάριο, η κοπέλα του η Βάσω (Ιωάννα Τριανταφυλλίδου), αγχωμένη στην αρχή, χαλαρώνει, γιατί η κυρία Εφη είναι άνετη και αστεία. Γρήγορα νιώθουν σαν να είναι φίλες από καιρό και ο Χάρης τσαντίζεται που γελούν με ιστορίες από την παιδική του ηλικία. Ολα θα πήγαιναν καλά σε αυτή την επίσκεψη, αν η μαμά του Χάρη δεν θεμελίωνε τις προοδευτικές απόψεις της περί γάμου και παιδιών. Τότε η Βάσω καταλαβαίνει ότι η «φιλική» μαμά δεν θέλει να γίνει πεθερά.

«Το “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα” κατάφερε να γίνει η τηλεοπτική μας συνήθεια, γιατί είναι μια σειρά με αναγνωρίσιμους χαρακτήρες, ανθρώπους της διπλανής πόρτας, που ζουν με τον πιο φυσιολογικό τρόπο τις ερωτικές τους σχέσεις. Δηλαδή με χιούμορ, γκρίνια, έρωτα, αγάπη, τσακωμούς, πάθος, πειράγματα, φροντίδα, αλλά και με κοινούς στόχους και προβλήματα. Βέβαια, η σειρά πατάει στους εξαιρετικά έξυπνους διαλόγους που έχει το σενάριο και στις καταπληκτικές ερμηνείες των ηθοποιών. Στο σίριαλ θα υποδυθώ τη μαμά του Χάρη, η οποία ναι μεν τον φροντίζει, θέλει να τρώει σωστά, τον παρακινεί στην επίτευξη των ονείρων του, αλλά με τον δικό της τρόπο, τον πιο μοντέρνο και χαλαρό, του περνά ότι δεν είναι έτοιμος για γάμο και παιδιά. Η συμπεριφορά της είναι παρεμβατική, αλλά καμουφλάρεται. Η κυρία Εφη δεν μοιάζει με κλασική Ελληνίδα μαμά, αλλά δεν μπορεί να αποφύγει και κάποια από τα βασικά στοιχεία της… Κυριαρχεί με τον τρόπο της πάνω στον γιόκα της, τον χειραγωγεί…» λέει η Μαρία Γεωργιάδου.

Το επεισόδιο γυρίστηκε πριν από δύο εβδομάδες, με τη Μαρία Γεωργιάδου να χαίρεται πιο πολύ τη γνωριμία της με τον Πάνο Βλάχο και την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου.
«Είναι πολύ ταλαντούχα και όμορφα παιδιά. Απόλαυσα τη συνεργασία μαζί τους. Μιλήσαμε και για τις σχέσεις και καταλήξαμε ότι τα ζευγάρια πρέπει να εστιάζουν πάνω στις ομοιότητες και όχι στις διαφορές. Η συμβίωση θέλει υποχώρηση και χιούμορ. Επίσης θυμάμαι, μιλώντας για τις μαμάδες και τις πεθερές, συμφωνήσαμε στο ότι η ελληνική οικογένεια έχει την ομορφιά της, γιατί είναι δεμένη, αλλά έχει και τα αρνητικά της, γιατί κυριαρχεί, άθελά της, στα μέλη της με τις πράξεις και τα λόγια της» καταλήγει η ηθοποιός.

Μαρία Ανδρέου

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα