Ενας μοναχός Σαολίν που «μασάει σίδερα»

Λυγίζει σίδερα, ξαπλώνει πάνω σε καρφιά, ενώ μπορεί ακόμη και να βάλει στο κεφάλι του για 10 δευτερόλεπτα ένα ηλεκτρικό τρυπάνι χωρίς να πάθει τίποτα! Ο λόγος για έναν μοναχό Σαολίν από την επαρχία Σιτσουάν της Κίνας, ο οποίος κατάφερε να κάνει όλα τα παραπάνω με τη βοήθεια του διαλογισμού, θέλοντας να αποδείξει πόσο σημαντική είναι η σκληρή προπόνηση στις πολεμικές τέχνες.

Σύμφωνα με την κινεζική «People’s Daily Online», ο 24χρονος Ζάο Ρούι έκανε τα παραπάνω χωρίς να πάθει κάτι το δέρμα του, ενώ το ηλεκτρικό τρυπάνι που χρησιμοποίησε στο κεφάλι του δεν του άφησε παρά ένα μικρό κόκκινο σημάδι! Ο ίδιος είπε ότι μία φορά στο παρελθόν είχε τρυπήσει κατά λάθος το κεφάλι του, με αποτέλεσμα να φύγει ένα κομμάτι δέρματος. Ωστόσο, σύμφωνα με τον 25χρονο Λίαν Τανγκ, που έχει δει με τα μάτια του να γίνονται όλα αυτά, παρά το τρύπημα δεν βγήκε ούτε μία σταγόνα αίμα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα