Τρόπους αυτοκτονίας και την ασφάλεια του πιλοτηρίου είχε ερευνήσει online ο Λούμπιτς

Έρευνα στο διαδίκτυο για τρόπους αυτοκτονίας και για τα συστήματα ασφάλειας που έχουν οι πόρτες στο πιλοτήριο αεροπλάνων είχε κάνει ο συγκυβερνήτης του μοιραίου αεροσκάφος της Germanwings, ο οποίος πιστεύεται πως έριξε εσκεμμένα την πτήση στους πρόποδες των Γαλλικών Άλπεων, οδηγώντας 150 ανθρώπους στο θάνατο.
Οι σχετικές αναζητήσεις στο ίντερνετ βρέθηκαν στον υπολογιστή του σπιτιού του 27χρονου πιλότου, οπως ανακοίνωσαν οι γερμανοί εισαγγελείς που ερευνούν την υπόθεση.
Εν τω μεταξύ, και το δεύτερο «μαύρο κουτί» του αεροπλάνου ανακάλυψαν τα σωστικά συνεργεία κοντά στο σημείο της συντριβής, όπως ανακοίνωσαν οι εισαγγελείς της Μασσαλίας, που ερευνούν την υπόθεση από την πλευρά της Γαλλίας.
Με βάση τα στοιχεία του πρώτου «κουτιού» οι γαλλικές Αρχές έχουν συμπεράνει πως ο 27χρονος Αντρέας Λούμπιτς προκάλεσε εσκεμμένα το δυστύχημα. Η έρευνα αναμένεται να προχωρήσει ακόμη περισσότερο τώρα, καθώς ο δεύτερος καταγραφέας περιέχει στοιχεία από σχεδόν όλα τα όργανα πτήσης του αεροσκάφους.
Την ίδια ώρα, η γερμανική εφημερίδα Bild αναφέρει σε δημοσίευμά της πως ο Λούμπιτς απέκρυπτε από τους γιατρούς που τον παρακολουθούσαν για προβλήματα όρασης πως παρέμενε στη θέση του και πετούσε κανονικά με εμπορικά αεροπλάνα.
Σύμφωνα με την «Bild», ο 27χρονος έλεγε στους θεράποντες ιατρούς του πως βρίσκεται σε άδεια για λόγους υγείας.
Πηγή: skai.gr

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα