«Κόκκινη» σε άλλα δύο (πρώην) μέλη της ΕΠΟ!

Ο ανακριτής επέβαλλε απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο στους Μαρία Αναστασάκη και Γιώργο Βλάση

Το κατώφλι του ανακριτή Διαφθοράς πέρασαν χθες ακόμα δύο μέλη της ΕΠΟ για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» στο ποδόσφαιρο. Ειδικότερα, ενώπιον του ανακριτή βρέθηκαν η Μαρία Αναστασάκη, μέλος της Επιτροπής Εφέσεων της Ομοσπονδίας, και ο Γιώργος Βλάσης, μέλος του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, οι οποίοι απολογήθηκαν για τις κατηγορίες που τους βαρύνουν. Μετά την απολογία τους και με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, στους δύο αθλητικούς δικαστές επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο, αν και αμφότεροι έχουν παραιτηθεί από τις θέσεις τους στην ομοσπονδία.

Υπενθυμίζεται ότι ανάλογος περιοριστικός όρος είχε επιβληθεί πριν από λίγες ημέρες και στον Χαρίλαο Ζυγογιάνη, πρώην μέλος της Πειθαρχικής Επιτροπής της Football League. Την ώρα που η ανάκριση συνεχίζεται και οι αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών είναι καταιγιστικές, ποδοσφαιρικές πηγές εκφράζουν ανησυχία ότι, αν ο ανωτέρω περιοριστικός όρος επιβληθεί και σε άλλους κατηγορουμένους, τότε οι εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο θα είναι ραγδαίες.
Δεδομένου ότι ενώπιον του ανακριτή έχουν βρεθεί στελέχη της ΕΠΟ, διαιτητές αλλά και παράγοντες ομάδων (κυρίως της Σούπερ Λίγκας), το ενδεχόμενο να απαγορευτεί (σε όλους ή σε κάποιους εξ αυτών) η ενασχόληση με τα ποδοσφαιρικά ζητήματα θα φέρει «ανατροπές» στη διαιτησία, καθώς θα πρέπει να καταρτιστούν νέοι πίνακες (για τη Σούπερ Λίγκα)!

Σε αυτήν την περίπτωση θα αναγκαστούν να αποχωρήσουν από το ποδόσφαιρο, έστω και προσωρινά, πρόσωπα τα οποία βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε νευραλγικά πόστα της ομοσπονδίας αλλά και σε ΠΑΕ.
Σημειώνεται ότι την ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται να παρουσιαστούν στον ανακριτή ακόμα τρία πρόσωπα, που εμπλέκονται στην υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» και τα οποία εκτός απρόοπτου αναμένεται να ζητήσουν και να λάβουν προθεσμίες για να απολογηθούν

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα