Κρυφά τετ α τετ και κινήσεις τακτικής!

Εντονη παρασκηνιακή δραστηριότητα κρύβεται πίσω από την επιφανειακή ύφεση της περασμένης περιόδου στο κόμμα της ΝΔ. Τι ετοιμάζουν οι αντιφρονούντες και πώς προσπαθεί ο Αντώνης Σαμαράς να διατηρήσει τον έλεγχο των εξελίξεων

«Η Ν.Δ. πάντα ήταν το κόμμα των εκπλήξεων» έλεγε προ ημερών ιστορικό στέλεχος της Κεντροδεξιάς, που έχει αποσυρθεί από την ενεργό πολιτική και διευκρίνισε, με βάση όσα γνωρίζει ότι κυοφορούνται στο παρασκήνιο, ότι «δεν θα πλήξουμε» αλλά εισερχόμαστε σε φάση δημιουργικής ανασυγκρότησης, ανασύνθεσης και αλλαγής.
Η ύφεση που επικράτησε επιφανειακά όλη την περασμένη περίοδο στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έκρυβε μια έντονη παρασκηνιακή δραστηριότητα, η οποία προοιωνίζεται νέα πολιτικά δεδομένα, ενώ κυρίαρχο ζητούμενο για πολλούς είναι να υπάρξει στο κόμμα ένα «διάλειμμα ηρεμίας», ώστε να γίνει δυνατή η ομαλή ανάδειξη μιας νέας ηγεσίας και ταυτόχρονα να προωθηθεί ο ιδεολογικός και πολιτικός εκσυγχρονισμός του κόμματος.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην «κυριακάτικη δημοκρατία»

Διαβάστε την «δημοκρατία» σε ψηφιακή μορφή κάνοντας κλικ εδώ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα