Το όνομα του σωτήρα της θα δώσει στο νεογέννητο παιδί της η μετανάστρια που σώθηκε στη Ρόδο

Το όνομα Αντώνης, δηλαδή του ανθρώπου που την έσωσε, θα δώσει στο νεογέννητο παιδί της η μετανάστρια από την Ερυθραία που επέβαινε στο ιστιοπλοϊκό που προσάραξε και βούλιαξε στη Ρόδο. Το παιδί γεννήθηκε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, στο νοσοκομείο της Ρόδου και χαίρει άκρας υγείας. Την 26χρονη μετανάστρια επισκέφθηκε στο νοσοκομείο η επικεφαλής της Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Δικηγορικού Συλλόγου της Ρόδου Πέπυ Παπαπαύλου, μαζί με τον λοχία ΕΠΟΠ Αντώνη Ντεληγιώργη, ο οποίος έσωσε τη ζωή της μετανάστριας.

Ακολούθησαν συγκινητικές στιγμές και η 26χρονη ανακοίνωσε ότι θα δώσει στο παιδί της το όνομα του σωτήρα της. Ο Ερυθρός Σταυρός Παράρτημα Ρόδου έχει αναλάβει την φροντίδα της μητέρας και του παιδιού, που θα φιλοξενηθούν σε ειδικό διαμέρισμα στη Ρόδο. Η μετανάστρια είπε για την περιπέτεια της ότι ταξίδευε ετοιμόγεννη για να φτάσει στη χώρα μας για περίπου τρείς εβδομάδες, το μεγαλύτερο διάστημα πεζή και μέσα στην έρημο. Μετά από την Τουρκία επιβιβάστηκε στο σκάφος που τελικά τσακίστηκε στα βράχια. 

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα