Άγιο είχαν Έλληνες ορειβάτες που εξαπατήθηκαν και δεν ανέβηκαν στο Έβερεστ

Η αποστολή θα βρισκόταν σήμερα στις πλαγιές του Έβερεστ, όμως ο σέρπα (οδηγός βουνού) από το Θιβέτ πήρε 11.500 ευρώ από τον καθένα και στη συνέχεια δεν εμφανίστηκε ποτέ στο ραντεβού που είχαν κλείσει σε ξενοδοχείο του Κατμαντού για να τους συνοδεύσει στην ανάβασή τους σε μια από τις κορυφές του Έβερεστ. Σύμφωνα με το Έθνος, είχαν ζητήσει ζητήσει από το πρακτορείο του σέρπα να τους παραχωρήσει νέα ομάδα οδηγών βουνού και να αναλάβει τα έξοδα της αποστολής, όμως αυτό δεν κατέστη δυνατό και έτσι επέστρεψαν άπραγοι στην Ελλάδα. 

Αποδείχθηκαν βεβαίως τυχεροί, καθώς σήμερα μετά το φονικό σεισμό μια χιονοστιβάδα έχει καταπλακώσει τμήμα του κεντρικού καταυλισμού που χρησιμοποιούν οι ορειβάτες, προκαλώντας τον θάνατο οκτώ ανθρώπων ενώ πολλοί ακόμα αγνοούνται. Όπως αναφέρει το trikalanews.gr, ένας από αυτούς είναι ο Γυμναστής Γεώργιος Ράιος, μέλος του Συλλόγου Ορειβασίας – Χιονοδρομίας Τρικάλων, ο οποίος μπορεί τις προηγούμενες ημέρες να …έκλαιγε τα 11.500 ευρώ, αλλά τώρα θα …πανηγυρίζει.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα