Η επικεφαλής του Εθνικού Κόμματος της Σκωτίας κάνει μέχρι και… πους απς για να δείξει ότι αντέχει!

Αποδεικνύοντας ότι ξέρει να ισορροπεί ακόμα και στις πιο δύσκολες καταστάσεις, η επικεφαλής του Εθνικού Κόμματος της Σκωτίας, Νίκολα Στάρτζον, περπάτησε πάνω σε δοκό, κατά την επίσκεψή της σε γυμναστήριο της Σκωτίας. Κατά τη διάρκεια των γυμναστικών της επιδείξεων, εκτός από δοκό έκανε και… πους απς για να δείξει ότι αντέχει …

Τα βρετανικά ΜΜΕ έχουν γίνει η σκιά της επικεφαλής του εθνικιστικού κόμματος της Σκωτίας SNP, η οποία όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις, θα παίξει το ρόλο του ρυθμιστή στις βουλευτικές εκλογές της 7ης Μαΐου.

Η Στάρτζον δημοσίως έχει κατηγορήσει τους Εργατικούς -υπό τον Έντ Μίλιμπαντ- ότι το πρόγραμμά τους είναι μία πιο λάιτ εκδοχή των Συντηρητικών υπό τον Ντέιβιντ Κάμερον, όμως πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας, φέρεται να έχει συνάψει άτυπη συμφωνία με τον ηγέτη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης (τους Εργατικούς) προκειμένου οι δύο τους να εκτοπίσουν από την εξουσία τον Βρετανό πρωθυπουργό.

Το πρώτο «φλερτ» της Στάρτζον στον Μίλιμπαντ έγινε κατά την τηλεμαχία, στην οποία συμμετείχαν όλοι οι ηγέτες των μεγάλων κομμάτων της Βρετανίας. Εκεί η Στάρτζον του ζήτησε να σχηματίσει έναν συνασπισμό για να διώξει τον Κάμερον από την Ντάουνινγκ Στριτ.

Την ίδια ώρα, ο Αυστραλός μεγιστάνας των ΜΜΕ, Ρούπερτ Μέρντοχ, θεωρεί ότι, οι Σκωτσέζοι μπορεί να απέρριψαν την ανεξαρτησία στο δημοψήφισμα της 18ης Σεπτεμβρίου του 2014, όμως το Εθνικό Κόμμα της Σκωτίας προβλέπεται ότι θα κερδίσει τις περισσότερες έδρες στη Σκοτία στις βουλευτικές της 7ης Μαΐου και πιθανόν να γίνει το τρίτο ισχυρό κόμμα στο Ουέστμινστερ. Ο Μέρντοχ είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος για το θέμα της ανεξαρτησίας της Σκωτίας αφού και οι δύο γονείς του είχαν σκωτσέζικη καταγωγή.

πηγή: protothema.gr

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα