Ισπανία: Πυρκαγιά σε φέρι, σώοι επιβάτες και πλήρωμα

Χωρίς θύματα έληξε η περιπέτεια των 156 επιβατών αλλά και του πληρώματος φέρι που εκτελούσε δρομολόγιο από την Πάλμα δε Μαγιόρκα στη Βαλένθια. Το φέρι Sorrento της Trasmediterranea, εγκαταλείφθηκε μετά από φωτιά που εκδηλώθηκε στο γκαράζ για αδιευκρίνιστη μέχρι στιγμής αιτία.

Αργά χθες το βράδυ η πυρκαγιά δεν είχε ακόμη τεθεί υπό έλεγχο και υπάρχει μεγάλος κίνδυνος το πλοίο να βυθιστεί. Οι αρχές ανακοίνωσαν ότι λαμβάνουν μέτρα για την αντιμετώπιση της μόλυνσης που μπορεί να προκαλέσει η διαρροή καυσίμων.
Σύμφωνα με πληροφορίες που έδωσε η εταιρεία, οι επιβάτες προέρχονταν από τουλάχιστον 12 χώρες: την Ισπανία, τη Γερμανία, τη Ρουμανία, την Κίνα, την Κολομβία, τον Ισημερινό, τη Σενεγάλη, την Αργεντινή, την Αλβανία, την Αυστραλία, τη Βουλγαρία και την Αλγερία.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα