Μικρή περιπέτεια για τον Κλίντον -Το αεροπλάνο του έκανε αναγκαστική προσγείωση

Μία μικρή περιπέτεια έζησε ο Μπιλ Κλίντον και η κόρη του, Τσέλσι, κατά την περιοδεία τους στην Αφρική.

Το αεροπλάνο που τους μετέφερε έκανε αναγκαστική προσγείωση στην Τανζανία, όταν διαπιστώθηκε μηχανικό πρόβλημα. Το CBS μετέδωσε ότι το καναδικό Dash 7 στο οποίο επέβαινε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ ταξίδευε από την πόλη Ιράνγκα, στο κέντρο της Τανζανίας, προς τη λίμνη Μανιάρα, βόρεια της χώρας.

Σε κάποιο σημείο του ταξιδιού διαπιστώθηκε ότι υπήρχε πρόβλημα σε έναν από τους τέσσερις κινητήρες του αεροσκάφους και έτσι έγινε αναγκαστική προσγείωση στην πρωτεύουσα της Τανζανίας, Ντοντόμα. Ολοι οι επιβαίνοντες είναι καλά στην υγεία τους.

Ο Κλίντον και η κόρη του κάνουν περιοδεία στην Αφρική, επισκεπτόμενοι τα έργα που χρηματοδοτεί ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός της οικογένειας. Στο πρόγραμμα είναι ακόμη επισκέψεις στην Κένυα, τη Λιβερία και το Μαρόκο.

Πηγή: iefimerida.gr

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα