Ο Τσίπρας στην πορεία της Παρασκευής για τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς

Ο Έλληνας πρωθυπουργός θα παραστεί στις εκδηλώσεις μνήμης για την εργατική Πρωτομαγιά στην Αθήνα την Παρασκευή. Κυβερνητικός αξιωματούχος βλέπει λύση σύντομα στο ζήτημα των διαπραγματεύσεων

Την Πρωτομαγιά ο πρωθυπουργός θα είναι στην πορεία. Σύμφωνα με κυβερνητικούς κύκλους ο Αλέξης Τσίπρας θα δώσει το παρών στους εορτασμούς της εργατικής Πρωτομαγιάς, όπως άλλωστε έκανε κάθε χρόνο πριν ορκιστεί πρωθυπουργός.

Πριν όμως την πορεία, όπως αναφέρουν πηγές του Μαξίμου ο πρωθυπουργος θα αναλαβει πρωτοβουλίες με νεο γύρο τηλεφωνικών επικοινωνιών με τους Ευρωπαιους ομολόγους τους προκειμένου να προχωρήσει η ενδιάμεση συμφωνία.

Την ίδια ώρα ανώτατος κυβερνητικός αξιωματούχος διαβεβαιώνει πως το κλίμα στο Euroworking Group ήταν καλό και η αναδιοργάνωση της διαπραγματευτικής ομάδας δειχνει την θέληση της κυβέρνησης για συμφωνία, ενώ επανέλαβε τις πληροφορίες που διαρρέουν από το περιβάλλον της κυβέρνησης πως αναμένεται θετική εξέλιξη μέχρι την Κυριακη.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα