Γυναίκα που άφησε τον σκύλο στο αυτοκίνητο με 45 βαθμούς, τιμωρείται με τον ίδιο τρόπο

Γυναίκα καταγγέλλει αστυνομικό ότι την εξανάγκασε να μείνει στο αμάξι κλειδωμένη σε υψηλές θερμοκρασίες, όπως ακριβώς έκανε η ίδια στο σκύλο της. To περιστατικό συνέβη το καλοκαίρι του 2014, ωστόσο μόλις τις τελευταίες ημέρες η είδηση όπως και το βίντεο, αναπαράγονται από τα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης.

Η ιστορία που κάνει το γύρο του κόσμου, αφορά μια γυναίκα η οποία ξέχασε κλειδωμένο στο αμάξι το σκύλο της σε πάρκινγκ στο Οχάιο. Το περιστατικό έγινε αμέσως αντιληπτό από τους αστυνομικούς που βρίσκονταν σε περιπολία με αποτέλεσμα η ποινή να έιναι αρκετά «αυστηρή», όπως η καταγγέλλουσα ισχυρίζεται.

Ο φιλόζωος αστυνομικός, που θύμωσε αρκετά από αυτή την πράξη, ανάγκασε τη γυναίκα να μείνει στο αμάξι –σε μια μέρα πολύ καυτή, με 45,5°C- ώστε να νιώσει όπως ακριβώς αισθανόταν το ζώο κλεισμένο εκεί. Η Shelly Nicholas αναφέρει πως την πίεσε να κλείσει την πόρτα, αλλά όπως κατέγραψε η κάμερα που είχε τοποθετημένη πάνω του ήταν περισσότερο διαπίστωση και προτροπή. 

Η καταγγελία αναφέρει πως επρόκειτο για βίαιο εξαναγκασμό εκείνης, του άνδρα και του παιδιού της να παραμείνουν μέσα στο αυτοκίνητο αλλά η κάμερα παρουσιάζει μια διαφορετική εκδοχή με τον αστυνομικό να την προτρέπει πως «μπορείς να μείνεις στο αυτοκίνητο και να κλείσεις την πόρτα, αφού δεν είναι και τόσο ζεστά τελικά». 

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα