Η βόμβα Φαλτσιανί για τη Μαργαρίτα (και) στα ελληνικά

Κυκλοφόρησε με τίτλο «Το χρηματοκιβώτιο των φοροφυγάδων» το βιβλίο του Γαλλοϊταλλού που «ξεσκέπασε» τους μεγαλοκαταθέτες της HSBC. Τι ακριβώς αναφέρει για τα 5000.000.000 € της μητέρας του πρώην πρωθυπουργού

Το βιβλίο-βόμβα του Ερβέ Φαλτσιανί και του δημοσιογράφου Αντζελο Μινκούτσι, με τίτλο «Το χρηματοκιβώτιο των φοροφυγάδων» και υπότιτλο « Η λίστα Falciani σε παγκόσμια αποκλειστικότητα, η αλήθεια από τον άνθρωπο που αποκάλυψε τα ονόματα των μεγάλων φοροφυγάδων», κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες και στα ελληνικά από τον εκδοτικό οίκο Λιβάνη.

Οι 286 σελίδες του είναι γεμάτες κατασκοπία, μυστικές υπηρεσίες, εικονικές απαγωγές, σκηνές θρίλερ, ψευδώνυμα ποδοσφαιριστών, κωδικούς offshore, εξωτικά νησιά, αλλά και μια σειρά από αποκαλύψεις για το πώς στήνεται το παιχνίδι με το ξέπλυμα χρήματος.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην «κυριακάτικη δημοκρατία»

Διαβάστε την «δημοκρατία» σε ψηφιακή μορφή κάνοντας κλικ εδώ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα