Συναντήσεις Δραγασάκη και Βαρουφάκη με Ευρωπαίους αξιωματούχους

Σειρά επαφών θα έχουν κυβερνητικά στελέχη με Ευρωπαίους αξιωματούχους την Τρίτη στην προσπάθεια της κυβέρνησης να επιτύχει σύγκλιση με τους δανειστές στις εν εξελίξει διαπραγματεύσεις.

O αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Γιάννης Δραγασάκης θα συναντηθεί στις 17:30 στη Φρανκφούρτη με τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας κ. Μάριο Ντράγκι, με επίκεντρο το θέμα της αύξησης του ορίου των εντόκων γραμματίων αλλά και της μη αύξησης του κουρέματος της αξίας των εγγυήσεων βάσει των οποίων η ΕΚΤ παρέχει ρευστότητα στις ελληνικές τράπεζες. Στη συνάντηση θα παρευρεθεί και ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών κ. Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Επίσης, αύριο στις 09:00 ο υπουργός Οικονομικών κ. Γιάνης Βαρουφάκης θα συναντηθεί στο Παρίσι, με τον Γάλλο υπουργό Οικονομικών κ. Μισέλ Σαπέν. Στη συνέχεια θα μεταβεί στις Βρυξέλλες, όπου θα συναντηθεί στις 14:30 με τον επίτροπο οικονομικών υποθέσεων κ. Πιέρ Μοσχοβισί, στην προσπάθεια της κυβέρνησης να επιτύχει σύγκλιση με τους δανειστές στις εν εξελίξει διαπραγματεύσεις.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα