Θράκη: «Οργίασαν» οι πράκτορες!

Ο γιος του Ταγίπ Ερντογάν είχε μέσα στο Σαββατοκύριακο απανωτές συναντήσεις με στελέχη των φιλοτουρκικών μηχανισμών

Μυστικές συναντήσεις, παρασκηνιακές συνεννοήσεις, «σκοτεινά» σχέδια στην πλάτη των μουσουλμάνων της Θράκης. Η επίσκεψη του Μπιλάλ Ερνογάν, εκλεκτού υιού του Ταγίπ Ερντογάν, το περασμένο Σαββατοκύριακο στη Ξάνθη και την Κομοτηνή, δεν έγινε φυσικά τυχαία, ούτε ο σκοπός της ήταν «αθώος». Ο «κομάντο» του Ερντογάν ήρθε σε επαφή με όλους τους «πράκτορες» της Ημισελήνου που δρουν για λογαριασμό της Τουρκίας στη Θράκη, καθώς αφενός «καίγεται» να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν περισσότερες ψήφους εν όψει των επερχόμενων εκλογών στη γείτονα και αφετέρου είναι ένα από τα πρόσωπα που έχουν έμμεση εμπλοκή στο οργανωμένο σχέδιο απειλής της ελληνικής κυριαρχίας.

Οι συναντήσεις που είχε ο Μπιλάλ Ερντογάν με στελέχη των φιλοτουρκικών μηχανισμών σκεπάστηκαν πίσω από πέπλο απόλυτης μυστικότητας. Αρχικά, σύμφωνα με πληροφορίες της «δημοκρατίας», το Σάββατο συζήτησε με στελέχη της Ενωσης Τούρκων Δασκάλων Δυτικής Θράκης και του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης. Οι δύο αυτοί «φορείς» φέρονται ότι είναι υπεύθυνοι για το σύγχρονο παιδομάζωμα που πραγματοποιείται τα τελευταία χρόνια στη δυτική Θράκη. Τα παιδιά από τα Πομακοχώρια εκτουρκίζονται με ταξίδια στην Τουρκία και φοίτηση, με όλα τα έξοδα πληρωμένα, σε τουρκικά πανεπιστήμια και άλλα ιδρύματα.

Την Κυριακή, ο «στρατηγός» του Ταγίπ Ερντογάν βρέθηκε στον Εχίνο, όπου έδωσε το «παρών» στην τελετή χατίμ (τελετή λήξης των μαθημάτων του Κορανίου). Στο περιθώριο της επίσκεψής του και στο εξοχικό γνωστού τουρκόφιλου, συναντήθηκε με στελέχη της Πολιτιστικής Εκπαιδευτικής Εταιρίας Μειονότητας Δυτικής Θράκης (ΠΕΚΕΜ) και των Τουρκικών Ενώσεων Ξάνθης και Κομοτηνής.

Στο επίκεντρο της συνάντησης, σύμφωνα με πηγές της «δημοκρατίας», τέθηκε η «πολιτική» εν όψει του διεθνούς συνεδρίου της Ομοσπονδιακής Ενωσης των Ευρωπαϊκών Εθνοτήτων (FUEN), που θα πραγματοποιηθεί από 13 έως 17 Μαΐου στην Κομοτηνή. Ο Μπιλάλ φέρεται ότι ζήτησε «ξεμπρόστιασμα» της Ελλάδας, με σαφείς τοποθετήσεις για καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και με συνεχείς αναφορές περί «Τούρκων δυτικής Θράκης» και όχι μουσουλμάνων.
Καθ’ όλη τη διάρκεια της επίσκεψής του, οι δύο ψευτομουφτήδες Ξάνθης και Κομοτηνής δεν… ξεκόλλησαν από το πλευρό του, ενώ φέρονται ότι είναι τα πρόσωπα-κλειδιά από τα οποία ζήτησε ενίσχυση ψήφων εν όψει των εκλογών στην Τουρκία.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα