Ο Αλέξης και η Περιστέρα σε θεατρική παράσταση!

Το πρωθυπουργικό ζεύγος παρακολούθησε τη «Μεγάλη Χίμαιρα» του Μ. Καραγάτση

Τη «Μεγάλη Χίμαιρα» του Μ. Καραγάτση, που ανεβαίνει με μεγάλη επιτυχία στο Θέατρο Πορεία, παρακολούθησαν ο Αλέξης Τσίπρας και η σύντροφός του Περιστέρα Μπαζιάνα το βράδυ του Σαββάτου. Η επιλογή του έργου, το οποίο σκηνοθετεί ο Δημήτρης Τάρλοου, εγγονός του αξέχαστου M. Καραγάτση, έκανε κάποιους να παραλληλίσουν τον τίτλο με τις «χίμαιρες» που φαίνεται ότι κυνηγά (ή κυνηγούσε μέχρι πρότινος) ο Ελληνας πρωθυπουργός στην Ευρώπη, επιδιώκοντας συμφωνίες χωρίς επώδυνα φορολογικά μέτρα για τον λαό!

Παρά την πίεση και το άγχος των διαπραγματεύσεων, πάντως, ο Αλέξης Τσίπρας βρήκε λίγο χρόνο για να ψυχαγωγηθεί. Ντυμένος απλά, όπως ταιριάζει στο «αριστερό» προφίλ του, συνόδευσε την πρώτη κυρία της χώρας και ένα φιλικό τους ζευγάρι στη θεατρική σκηνή που βρίσκεται κοντά στην πλατεία Βικτορίας.

Οι υπόλοιποι θεατές σχεδόν δεν πίστευαν στα μάτια τους βλέποντας τον πρωθυπουργό να μπαίνει στον χώρο τού «Πορεία». Ο ίδιος, εμφανώς ευδιάθετος, παρακολούθησε με ενδιαφέρον την παράσταση και μετά το τέλος της πήγε στα καμαρίνια, όπου τον υποδέχτηκε ο σκηνοθέτης Δημήτρης Τάρλοου, που συμμετέχει στο έργο υποδυόμενος τον παππού του, Μ. Καραγάτση. Ο κ. Τσίπρας αντάλλαξε μαζί του χειραψία, ενώ φωτογραφήθηκε με τους βασικούς συντελεστές του θιάσου, Αλεξάνδρα Αϊδίνη, Ομηρο Πουλάκη, Νίκο Ψαρρά, Αλίκη Αλεξανδράκη και τη μικρούλα Βασιλική Παναγιώτογλου. Το σχετικό φωτογραφικό υλικό, αλλά και η πληροφορία της επίσκεψης του πρωθυπουργού και της συντρόφου του στο «Πορεία» δημοσιεύθηκαν στην επίσημη σελίδα του θεάτρου στο facebook, συγκεντρώνοντας πολλά σχόλια. Μεταξύ αυτών ήταν και το σχόλιο της ηθοποιού Ζωής Ρηγοπούλου, η οποία σχολίασε: «Επιτέλους, ένας πρωθυπουργός που πάει θέατρο!» Να σημειωθεί ότι η Περιστέρα Μπαζιάνα απέφυγε να φωτογραφηθεί.

Ηλίας Μαραβέγιας

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα