Διοικητικός ανασχεδιασμός της INTERAMERICAN

Για την ενίσχυση της εστίασης στις στρατηγικές προτεραιότητές της, η INTERAMERICAN προχωρεί στην αναδιάρθρωση της διοικητικής δομής. Η αναδιάρθρωση, που ξεκίνησε πρόσφατα με την ανάληψη των καθηκόντων γενικού διευθυντή ασφαλιστικών εργασιών από τον Γιάννη Καντώρο και την αναβάθμιση του Τάσου Ηλιακόπουλου σε αναπληρωτή γενικό διευθυντή, υπεύθυνο όλων των δραστηριοτήτων Anytime, στόχο έχει την αξιοποίηση των ψηφιακών δυνατοτήτων που αναπτύχθηκαν από τις απευθείας πωλήσεις με τη διάθεση, προσεχώς, του Anytime τόσο στα δίκτυα διαμεσολαβούντων (δίκτυο Agency και συνεργαζομένων Πρακτόρων-Μεσιτών) όσο και στους στρατηγικούς συνεργάτες της INTERAMERICAN.

Ο Κωνσταντίνος Βακίδης, απεχώρησε από την εταιρεία και δεν προβλέπεται προς το παρόν κάλυψη θέσης αναπληρωτή γενικού διευθυντή πωλήσεων. Οι διοικητικές αρμοδιότητες για τα δίκτυα πωλήσεων των διαμεσολαβούντων της εταιρείας παραμένουν στους διευθυντές πωλήσεων Ηλία Μάλλιο, Μανώλη Κούτη και Μάριο Μοσχονά, με την υποστήριξη των τριών περιφερειακών διευθυντών πωλήσεων. Εξάλλου, διοικητικές αρμοδιότητες στα εν λόγω δίκτυα αναλαμβάνουν οι Κατερίνα Μόσχου, ως επικεφαλής του Διοικητικού Γραφείου Αργυρούπολης (Sales Office Manager), Κώστας Αθανασόπουλος, ως Sales Office Coordinator στο Διοικητικό Γραφείο Πύργου Αθηνών, Χάρις Μανιατοπούλου, ως Account Manager του πρακτορειακού δικτύου στην περιοχή της Νοτιοδυτικής Ελλάδος και Κώστας Ντούτσης, ως Assistant Account Manager του πρακτορειακού δικτύου. Ακόμη, ο Πέτρος Καραβίτης, διοικητικό στέλεχος της εταιρείας με επιτυχή θητεία και εμπειρία σε διευθυντικές θέσεις, αναλαμβάνει καθήκοντα διευθυντή Ταμειακής Διαχείρισης και Εισπράξεων στη θέση του αποχωρήσαντος Χάρη Κωστούλα.

Στόχος του διοικητικού ανασχεδιασμού της INTERAMERICAN είναι η βέλτιστη αξιοποίηση των επενδύσεών της στην ψηφιακή τεχνολογία και τις πωλήσεις, στο πλαίσιο της πελατοκεντρικής πολιτικής της εταιρείας.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα