Γ. Πανούσης: Εξέφρασα επιστημονική άποψη, δεν προέτρεψα σε δολοφονία

Γ. Πανούσης: Εξέφρασα επιστημονική άποψη, δεν προέτρεψα σε δολοφονία

Στην αντεπίθεση πέρασε πριν από λίγη ώρα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης μετά την δριμεία κριτική που δέχθηκε για την άποψη που εξέφρασε πως σύντομα θα έρθει και ο θάνατος για τον πατέρα της 4χρονης.

«Το βρίσκω τουλάχιστον παράλογο, υποκριτικό ή προσχηματικό το να ερμηνεύει κανείς τόσο εύκολα την επιστημονική, εμπειρική και ερευνητική διαπίστωση ενός επιστήμονα, ως δήθεν υποκίνηση ή προτροπή για τέλεση εγκλήματος, που υποτίθεται ότι υπονοεί ένας υπουργός. Η αφόρητη ελαφρότητα των πολιτικών αντιπαραθέσεων δεν μπορεί να ξεπερνά ούτε την ηθική, ούτε τη λογική, ούτε την επιστήμη» τόνισε ο κ. Πανούσης ο οποίος με υστερόγραφο σημειώνει πως: «είναι απορίας άξιο ότι μετά τη δήλωσή μου πως θα έχουμε «νεκρούς στις Σκουριές» δεν με κατήγγειλαν ότι προτρέπω σε αιματοχυσία στην περιοχή».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα