Χρυσή Αυγή: Έτσι εννοούν την “δίκαιη” δίκη;

“Όπως ήταν αναμενόμενο, εξ ου και η απόδειξη της οργανωμένης δράσης των ακροαριστερών συμμοριών με τις πλάτες των κρατικών αρχών, ουδεμία σύλληψη έγινε αν και η επίθεση συνέβη μέρα-μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας. Επίσης, αναμενόμενο το γεγονός ότι κανείς από το «δημοκρατικό» τόξο δεν μπήκε στον κόπο να καταδικάσει την επίθεση”, σχολιάζει η Χρυσή Αυγή την επίθεση στο γραφείο του συνηγόρου υπεράσπισης του κόμματος κατά την επικείμενη δίκη.

Ο Ελληνικός Λαός, λένε στο κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου, “θα πρέπει να γνωρίζει τον τρόπο με τον οποίο οι πραγματικές -και με στοιχεία- εγκληματικές συμμορίες που εξουσιάζουν τυραννικά την Πατρίδα και το Λαό μας, επιχειρούν να επηρεάσουν με αθέμιτα μέσα μια δίκη και τους συντελεστές της (από τους δικαστές μέχρι τους μάρτυρες), προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους σκοπούς της πρωτοφανούς πολιτικής σκευωρίας”.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα