“Στόχος η επανεκκίνηση και η ουσιαστική επανίδρυση της ΔΗΜΑΡ”, λέει ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος

Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, 0 υποψήφιος πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος έθεσε ως στόχο του την «επανεκκίνηση» και την «ουσιαστική επανίδρυση» ώστε «να επανακάμψουμε στην αρχική μας κατεύθυνση».

«Κύριος στόχος», υποστήριξε, είναι «η επίλυση των προβλημάτων της κοινωνίας, χωρίς λαϊκισμούς, χωρίς ακρότητες».

Ο κ. Θεοχαρόπουλος αναφέρθηκε και στο μέτωπο των διαπραγματεύσεων τονίζοντας πως «Μέχρι σήμερα, τι έχουμε δει ουσιαστικά; Την προηγούμενη κυβέρνηση να προωθεί πολλές ρυθμίσεις οι οποίες οδήγησαν σε μια κατάσταση που ο κόσμος δεν την άντεχε και τη σημερινή κυβέρνηση να έχει πολλά αντιμεταρρυθμιστικά και εθνικολαϊκιστικά στοιχεία. Ορθά η κυβέρνηση δεν δέχεται μειώσεις μισθών και συντάξεων και άρση του περιορισμού των ομαδικών απολύσεων, αλλά κακώς δεν εφαρμόζει την απόφαση της 20ης Φεβρουαρίου, απόφαση την οποία είχε υπογράψει».

«Η κυβέρνηση πρέπει να υπογράψει μια συμφωνία και να μην έρθει σε ρήξη. Μια συμφωνία εντός του ευρώ και εντός Ε.Ε. Αυτή είναι η εντολή την οποία έχει πάρει. Αλλά στη συμφωνία αυτή, για να μην υπάρξουν μειώσεις μισθών και συντάξεων που δεν τις αντέχει η ελληνική κοινωνία, θα πρέπει να έχει παρουσιάσει ένα εναλλακτικό κοστολογημένο πρόγραμμα», καταλήγει ο κ. Θεοχαρόπουλος.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα