Πάει στο Παρίσι 6.400 από τους εργαζόμενούς της!

Ο κινεζικός όμιλος China’s Tiens Group Co. Ltd προσφέρει σε περισσότερους από τους μισούς από τους 12 χιλιάδες εργαζόμενους του τετραήμερες διακοπές στη Γαλλία και έχει κάνει κράτηση σε 140 ξενοδοχεία στην πρωτεύουσα του Παρισιού, ως μέρος του ταξιδιωτικού πακέτου, δήλωσε μια εκπρόσωπος του γαλλικού υπουργείου Εξωτερικών.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Le Parisien, το ταξίδι των 6.400 εργαζομένων περιλαμβάνει μια μαζική περιήγηση στο μουσείο του Λούβρου, ενώ ο όμιλος αναμένεται να ξοδέψει συνολικά περίπου 13 εκατ. ευρώ. Η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών δήλωσε πως ο πρόεδρος της εταιρείας Λι Τσινγιουάν συναντήθηκε την Τετάρτη με τον υπουργό εξωτερικών της Γαλλίας Λοράν Φαμπιούς και «το ταξιδιωτικό γκρουπ θα βρίσκεται στη Νίκαια αύριο και μεθαύριο». Σύμφωνα με τον εταιρικό ιστότοπο, ο Λι ίδρυσε τον Tiens το 1995 και τον έχει μετατρέψει σε έναν πολυεθνικό όμιλο εταιρειών που δραστηριοποιείται μεταξύ άλλων στην βιοτεχνολογία, στη διαχείριση υπηρεσιών υγείας, στο ηλεκτρονικό εμπόριο, σε ξενοδοχεία και στο χώρο του τουρισμού. Ο 57χρονος πρόεδρος συμπεριλαμβανόταν στην λίστα του Forbes το 2011 με τους δισεκατομμυριούχους σε διεθνές επίπεδο. 

Η Γαλλία, που παλεύει για την αναζωογόνηση της οικονομίας της, είναι η χώρα που προσελκύει τους περισσότερους τουρίστες στον κόσμο, σύμφωνα με πρόσφατα στοιχεία των Ηνωμένων Εθνών, ενώ υποδέχεται έναν διαρκώς αυξανόμενο αριθμό τουριστών από την Κίνα. Περίπου 85 εκατ. τουρίστες τον χρόνο στηρίζουν τον τομέα, που έχει συνολικά έσοδα 150 δισεκ. ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί στο 7% του ΑΕΠ, σύμφωνα με κυβερνητικά στοιχεία.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα