Αλλαγή σκηνικού: Βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα

Νέα αλλαγή παρουσίασε το πρωί το σκηνικό του καιρού, καθώς στις περισσότερες περιοχές της χώρας επέστρεψαν οι βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Ο καιρός θα παραμείνει άστατος και το Σαββατοκύριακο.

Στην Αττική αναμένονται σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες αλλά και διαστήματα ηλιοφάνειας. Οι άνεμοι πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 28 βαθμούς Κελσίου (στα βόρεια και ανατολικά η μεγίστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη).

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως στα ορεινά σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτική πρόγνωση

Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 5 τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 14 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η μεγίστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιόνιου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: τοπικές νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες στην Πελοπόννησο καθώς και στα υπόλοιπα κυρίως τα ορεινά. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 16 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες στην Πελοπόννησο καθώς και στα υπόλοιπα ορεινά. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 17 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 18 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα βόρεια τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 19 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Το Σάββατο

Το Σάββατο στην κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με πρόσκαιρες βροχές τις πρωινές ώρες στην Κρήτη και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες στα ηπειρωτικά.

Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: σε μικρή πτώση στα ανατολικά.
πηγή: tovima.gr

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα