ΠΑΛΙ στη ζούγκλα!

Πορεία της χώρας σε «αχαρτογράφητα» νερά! Τα σενάρια για εκλογές τώρα, οικουμενική κυβέρνηση και ανακατατάξεις το φθινόπωρο

Το αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές και οι συζητήσεις για νέο φορο-σοκ έχουν ανεβάσει κατακόρυφα το πολιτικό θερμόμετρο, αφήνοντας εκ των πραγμάτων κάθε ενδεχόμενο ανοιχτό. Η άμεση προσφυγή σε κάλπες, ο σχηματισμός άλλης κυβέρνησης από την παρούσα Βουλή και η μετάθεση των εξελίξεων για το φθινόπωρο είναι οι τρεις βασικές επιλογές που (στον απόηχο και της προ ημερησίας διατάξεως σύγκρουσης που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στη Βουλή) υπάρχουν στον ορίζοντα. Τι ακριβώς θα συμβεί εξαρτάται από την έκβαση των νέων συνομιλιών που θα έχει εντός της εβδομάδας η κυβέρνηση με τους δανειστές. Σε κάθε περίπτωση, όλα δείχνουν επιστροφή σε μια «ζούγκλα» πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών εξελίξεων.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην «κυριακάτικη δημοκρατία»

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα