Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Μπαρτσελόνα (βίντεο)

Δικαίως βρίσκεται στην κορυφή της Ευρώπης. Πρόκειται για την κορυφαία ομάδα του πλανήτη την τελευταία δεκαετία. Η ομάδα που έχει κάνει τους πάντες να παραμιλάνε με τα κατορθώματά της μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ο λόγος, βέβαια, για την Μπαρτσελόνα και για την παρέα του σούπερ σταρ Λιονέλ Μέσι, που από το βράδυ του Σαββάτου απολαμβάνει τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης για το 2015. Σε έναν εξαιρετικό τελικό, οι μπλαουγκράνα επικράτησαν 3-1 της αξιόμαχης Γιουβέντους και όχι μόνο σήκωσαν για πέμπτη φορά την κούπα του Champions League, αλλά έγιναν η πρώτη ομάδα στην ιστορία με δύο τρεμπλ. Με το σφύριγμα της λήξης του μεγάλου τελικού οι παίχτες του Λουίς Ενρίκε ξέσπασαν και ξέφρενους πανηγυρισμούς. Αποκορύφωμα, βέβαια, ήταν η στιγμή της απονομής του κυπέλλου, όταν ο Τσάβι σήκωσε το κύπελλο στον ουρανό του Βερολίνου.

“Η «Μπάρτσα» γράφει ιστορία με το δεύτερο τρέμπλ”, έγραψε στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter η πρωταθλήτρια Ευρώπης για το 2015. Την ίδια ώρα, χιλιάδες οπαδοί της Μπαρτσελόνα ξεχύθηκαν στους δρόμους της πόλης και γιόρτασαν τη μεγάλη νίκη της ομάδας τους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Στον αντίποδα, τώρα, έκδηλη ήταν η απογοήτευση στις τάξεις των παικτών της Γιουβέντους, οι οποίοι υπερέβαλαν εαυτούς, ωστόσο δεν κατάφεραν να σηκώσουν το πολυπόθητο τρόπαιο. Χαρακτηριστική είναι η στιγμή, όπου ο μεγάλος Αντρέα Πίρλο δεν άντεξε και ξέσπασε σε λυγμούς.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα