Κικίλιας: Όταν η Κωνσταντοπούλου φώναζε «Βοήθεια, βοήθεια» οι ένστολοί μας έτρεξαν να τη βοηθήσουν

Τι δήλωσε ο πρώην υπουργός Δημοσίας Τάξης, Βασίλης Κικίλιας, σχολιάζοντας την απόφαση της Προέδρου της Βουλής, να μην επιτρέπεται στους ένστολους άνδρες των ΜΑΤ να μπαίνουν στο Κοινοβούλιο για χρήση της τουαλέτας (Vid)

Την αντίδραση του βουλευτή της ΝΔ και πρώην υπουργού Δημοσίας Τάξης, Βασίλη Κικίλια, προκάλεσε η εντολή που έδωσε η Πρόεδρος της Βουλής σχετικά με τους ένστολους άνδρες των ΜΑΤ και τη χρήση της τουαλέτας εντός Κοινοβουλίου.

Ο κ. Κικίλιας έκανε λόγο για κοινωνικό ρατσισμό σε βάρος των ενστόλων, σημειώνοντας πως όταν η ίδια η κα Κωνσταντοπούλου φώναζε εν μέσω διαδηλωτών “βοήθεια”, “δεν έτρεξε κανένας κουκουλοφόρος ή συνδικαλιστής να τη βοηθήσει, που κινδύνευε η σωματική της ακεραιότητα, αλλά τα παιδιά της Ελληνικής Αστυνομίας.
Νωρίτερα, ο βουλευτής της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, είχε εκφράσει την αντίθεσή του στην απόφαση της Προέδρου, μέσω twitter.

Αναλυτικά η δήλωση του πρώην υπουργού Δημοσίας Τάξης:

“Ήμουν Υπουργός Δημοσίας Τάξης και κλήθηκα να αντιμετωπίσω τις αγωνιώδεις φωνές, εν μέσω διαδήλωσης, της κας Κωνσταντοπούλου: «Βοήθεια, βοήθεια!»
Δεν έτρεξε κανένας κουκουλοφόρος να τη βοηθήσει!
Δεν έτρεξε κανένας συνδικαλιστής να τη βοηθήσει!
Έτρεξαν να βοηθήσουν την κα Κωνσταντοπούλου, που κινδύνευε η σωματική της ακεραιότητα, τα παιδιά της ελληνικής Αστυνομίας, οι ένστολοί μας.
Αυτούς τους ίδιους ενστόλους περιφρονεί με το χειρότερο δυνατό τρόπο, ανοίγοντας τις αγκάλες της στον οποιονδήποτε εν δυνάμει διαμαρτυρόμενο, κουκουλοφόρο ή μη, που πετάει φυλλάδια στο προαύλιο της Βουλής ή ενδεχομένως “σουλατσάρει” στον Άγνωστο Στρατιώτη και βεβηλώνει…
Και τα παιδιά αυτά, τους Έλληνες εργαζομένους της ΕΛ.ΑΣ. δεν τους επιτρέπει τι;
Να μπουν στη Βουλή να επισκεφθούν την τουαλέτα αν φοράνε τη στολή τους!
Εκεί έχουμε φτάσει;
Αλήθεια, αυτό είναι το πολίτευμά μας;”

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα