Ν. Κακλαμάνης: «Πότε θα αποκατασταθούν οι μισθοί στις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας;‏»

Τι μέλλει γενέσθαι με την εφαρμογή της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας για την αποκατάσταση των μισθών των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας στα επίπεδα του καλοκαιριού του 2012, ζητεί να πληροφορηθεί, με ερώτηση προς τους Υπουργούς Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο και Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Νίκο Βούτση, ο βουλευτής Α’ Αθηνών της ΝΔ, Νικήτας Κακλαμάνης.

«Πότε πρόκειται να εφαρμοσθεί η απόφαση του ΣτΕ; Υπάρχει σχέδιο και χρονοδιάγραμμα υλοποίησης της ετυμηγορίας;» αναφέρει χαρακτηριστικά στην ερώτηση του ο Ν. Κακλαμάνης, τονίζοντας, ότι: «βρισκόμαστε ήδη στον 5ο μήνα από την ανάληψη καθηκόντων της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και δεν έχουν υλοποιηθεί οι προεκλογικές της εξαγγελίες και δεσμεύσεις, που ανέλαβε κατά την ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων. Κάθε μήνας, που περνά ο συνολικός λογαριασμός αυξάνεται κατά 10 εκ. ευρώ μόνο για τους εν ενεργεία στρατιωτικούς…».

Τέλος, ο βουλευτής Α’ Αθηνών της ΝΔ, με βάση δημοσίευμα της εφημερίδας μας, ρωτά αν ισχύουν οι πληροφορίες πως η κυβέρνηση επεξεργάζεται σχέδιο χρηματοδότησης της απόφασης του ΣτΕ από την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας των Ενόπλων Δυνάμεων.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα