Δίκη Τσοχατζόπουλου: Ενώπιον των ελβετικών Αρχών η νυν και η πρώην σύζυγος του πρώην υπουργού

Η πρώην σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Γκούντρουν και η νυν, Βίκυ Σταμάτη, καταθέτουν σήμερα για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος μέσω του τραπεζικού συστήματος της χώρας

Ενώπιον των ελβετικών αρχών βρίσκονται σήμερα η νυν και η πρώην σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, στο πλαίσιο της έρευνας για  τους μηχανισμούς που χρησιμοποιήθηκαν για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος μέσω του τραπεζικού συστήματος της χώρας τους.

Αυτή την ώρα ενώπιον των Ελβετών δικαστικών λειτουργών βρίσκεται η πρώην σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Γκούντρουν Τσοχατζοπούλου και αμέσως μετά θα καταθέσει η Βίκυ Σταμάτη.

Και οι δυο γυναίκες καταδικάστηκαν πρωτόδικα για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος στη δίκη του Άκη Τσοχατζόπουλου για τις μίζες από εξοπλιστικά προγράμματα. Αυτή την περίοδο δικάζονται σε δεύτερο βαθμό από το πενταμελές εφετείο κακουργημάτων.

Πηγή:news247

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα