Τι… πίνει ο Σταμάτης! Ο Σαμαράς είναι (λέει) αναντικατάστατος

Μετά τον διορισμένο μετακλητό υπάλληλο στο γραφείο του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Χρύσανθο Λαζαρίδη, ο οποίος σε πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξή του με εκτός τόπου και χρόνου δικαιολογίες δεν άφησε κανένα ενδεχόμενο να αποχωρήσει ο Αντώνης Σαμαράς από την ηγεσία του κόμματος, χθες το έτερο «εξαπτέρυγο», ο διορισμένος βουλευτής Επικρατείας Δημήτρης Σταμάτης, κινήθηκε στο ίδιο μήκος κύματος.

Ειδικότερα, όταν ρωτήθηκε ο κ. Σταμάτης στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM από τον Νίκο Χατζηνικολάου για τα σενάρια που αναφέρονται σε αλλαγές στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε περίπτωση επίτευξης συμφωνίας, ο βουλευτής της Ν.Δ. τόνισε: «Αυτά είναι όνειρα θερινής νυκτός. Μην τα ακούτε και μην τα πιστεύετε».

Στο ερώτημα αν πιστεύει ότι θα παραμείνει ο Αντώνης Σαμαράς αρχηγός στη Ν.Δ. και μετά τη συμφωνία ο κ. Σταμάτης είπε το απίστευτο: «Γιατί; Υπάρχει κάποιος να τον διαδεχθεί;». Με αυτόν τον τρόπο υποτίμησε το στελεχιακό δυναμικό της Ν.Δ. και δήλωσε εμμέσως ότι ο κ. Σαμαράς είναι… αναντικατάστατος! Θέλησε έτσι να κλείσει μια συζήτηση που, όμως, πολύ σύντομα θα ανοίξει, καθώς είναι φανερό και από τις δημοσκοπήσεις ότι η Νέα Δημοκρατία έχει χάσει τα ερείσματά της στην ελληνική κοινωνία.

Αναφερόμενος στην πορεία της διαπραγμάτευσης ο πρώην υπουργός είπε: «Δυστυχώς νομίζω ότι ούτε εγώ ούτε κάποιος άλλος μπορεί να κάνει ασφαλή πρόβλεψη. Αυτήν την ώρα οι διαπραγματεύσεις κινούνται σε ένα μυστήριο προτάσεων που η μία διαδέχεται την άλλη και σε ένα μυστήριο προθέσεων».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα