Σίμος Κεδίκογλου: Η ελληνική οικονομία πρέπει να ενισχύσει την εξωστρέφειά της

Αντιπρόεδρος του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας Ευξείνου Πόντου εξελέγη σήμερα ο Σίμος Κεδίκογλου, βουλευτής Ευβοίας της ΝΔ, στο πλαίσιο των εργασιών της συνεδρίασης της Ολομέλειας της PABSEC, που έλαβε χώρα στη Μολδαβία το διάστημα 7 με 10 Ιουνίου 2015.
Ο Σίμος Κεδίκογλου σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ –ΜΠΕ αναφέρθηκε στις δυνατότητες οικονομικής συνεργασίας, που υπάρχουν, μεταξύ των χωρών της Μαύρης Θάλασσας σε πολλούς τομείς, όπως είναι ο αγροτικός τομέας, οι μεταφορές και ο τουρισμός, τονίζοντας, ότι η ανάπτυξη της συνεργασίας είναι το μείζον για την ελληνική οικονομία που πρέπει να ενισχύσει την εξωστρέφειά της με την προσέλκυση ξένων επενδύσεων στην Ελλάδα και τη στήριξη της δραστηριότητας των εγχώριων εξαγωγικών επιχειρήσεων σε άλλες αγορές.
Στο πλαίσιο αυτό όπως είπε γίνεται προσπάθεια να αξιοποιηθούν οι ευκαιρίες που υπάρχουν λειτουργώντας συντονισμένα και ήδη τον Σεπτέμβριο, όποτε έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στην Αθήνα συνεδρίαση, θα αναδείξουν το επιχειρηματικό σκέλος και θα επιδιώξουν να έχουν συναντήσεις Έλληνες επιχειρηματίες με επιχειρηματίες από άλλες χώρες της Μαύρης Θάλασσας.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα